Weet niet anders te zeggen dan perfect, van begin tot end.
heel goed ik had het verkeert in gevuld maar een medewerkster aan de telefoon had het snel voor mij veranderd was ik heel blij mee dank je wel
Mooie bloemen, snel en netjes geleverd.
Mooi boeket en erg snel bezorgd.
Vlot geleverd, zoals vermeld op website.
Vrij laat bloemetje besteld, maar bestelling & betaling verliep soepel en ook diezelfde middag nog geleverd. NB Iets minder goed vond ik dat de afleverkosten pas bij betaling getoond worden: wat mij betreft had dat direct bij het kiezen van een boeket al zichtbaar moeten zijn.
Ik heb rozen besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. De rozen waren super mooi en bleven lang goed.
Snel, mooi, vers, vriendelijk, kleurrijk, klantvriendelijk
Ik belde nog even om te checken of alles goed was ingevuld. Goed gegaan en spontaan werd ook nog aandacht besteed, hoe de bezorger moet aanbellen. Heel attent.
Ik heb geen idee hoe groot dit boeket was, maar ik vond het heel erg duur. Daar ook nog bezorgkosten bovenop.
Beste Edith, Bedankt voor de reactie. Jammer dat u het boeket niet heeft gezien en toch een waardering geeft van een 4. Dit was ook geen gewoon boeket namelijk een rouwboeket vandaar dat de prijs wat hoger is. Hopelijk vonden de nabestaande het boeket mooi. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Goeie service, mooi boeket geleverd. Een beetje aan de prijzige kant, dat wel.
alles naar wens en opgave!
Mooi boeket en goede website
Tevreden over het bezorgen en boeket
Nadat we na 2 dagen na bezorging bij de ontvanger op bezoek waren hingen de bloemen slap en uitgebloeid. Kortom allesbehalve waar voor ons geld. Zullen ook niet meer met Amsterdam flowers in zee gaan. Zeer slechte ervaring ten opzichte van andere leveranciers in dit genre
Beste, Bedankt voor de reactie. Graag ontvangen wij een afbeelding en het ordernummer. We zullen na ontvangst contact opnemen en ons best gaan doen om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Op 4 april rouwboeket besteld voor mijn op 30 maart overleden broer waar ik geen contact mee had. Te leveren op 5 april dag van de begrafenis. Nu blijkt dat amsterdamflowers het boeket pas op 6 april heeft trachten te bezorgen en op 7 april opnieuw, heeft mij geen mail gestuurd en heeft niet getracht het rouwboeket bij de buren af te geven. Nu beklaagt de weduwe van mijn broer zich bij mijn andere broer dat ik niets van mij heb laten horen. De kosten van het boeket ad € 44,45 had ik al voldaan. Amsterdamflowers maakt niet eens excuses Zelfs een bedrijf als dhl zou beter zijn best doen. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf
Beste Frank, Bedankt voor de reactie. Wat ons verbaasd is, dat u nu pas reageert op een order van 4 april, dat is bijna 5 maanden geleden? Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met onze service, maar we moeten wel in de gelegenheid worden gesteld om het op te lossen. Wij zijn juist voor deze gelegenheid juist extra secuur; dat dit op juiste datum en tijd afgeleverd wordt en we bellen direct naar het telefoonnummer dat is opgegeven dat desbetreffende en de buren niet thuis zijn en ook doen we een kaartje in de bus en de track en trace wordt ook automatische verstuurd. Als we hierop geen reactie krijgen herhalen wij het bezorgen en bellen dezelfde dag of de volgende morgen nog een keer. Daarom is dit vreemd om te horen het niet geleverd is, het kan ook zo zijn dat het boeket over het hoofd is gezien omdat er vaak veel boeketten liggen. Mogen wij de gegevens van de familie? We willen graag in contact komen en voor een oplossing zorgen. Daarna komen we daar dan bij u op terug. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Ze doen er echt moeite voor om de bloemen netje af te leveren. Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer. Belde mij op. En keurig netje afgeleverd.
Ik ben blij dat het rouwboeket snel en naar alle tevredenheid op de juiste locatie was geleverd.
Kaartje ontbrak, effect weg.
Goedemiddag, Dank voor de reactie. Vervelend dat dit gebeurd is onze excuses hiervoor. We hebben uw tekst wel doorgegeven aan onze collega bloemist. Misschien is het kaartje over het hoofd gezien, anders kunnen we het kaartje ook per post sturen of mailen? Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Flowers always arrive on time and are of good quality
Boeket dag te laat geleverd omdat de bloemist die moest bezorgen de bloemen die hij die dag had gekregen niet goed genoeg vond. Als alternatief werd een plant aangeboden, maar dat is natuurlijk geen alternatief. Als ik een boek bestel, kunt u me ook geen cd aanbieden. Verjaardagsverrassing ging dus de mist in. En hoe reageert Amsterdam Flowers? Jammer, maar helaas. Ze hebben niet geleverd wat is afgesproken. Amsterdam Flowers kan dus NIET garanderen dat uw boeket op de gewenste datum wordt bezorgd. En als ze dat niet lukt, of als ze dat niet doen zoals in mijn geval, krijg je je geld niet terug. Zo ga je toch niet met je klanten om?
Goedemorgen Henk, We hebben u op de hoogte gesteld betreffende de levering van het boeket op 2 manieren, zowel telefonisch (een boodschap ingesproken) als per e-mail. Op beide had u niet gereageerd. Betreft namelijk levering op Texel en de bloemist had niet de geschikte bloemen. We hadden u een alternatief voorgesteld, maar hier kwam geen reactie op. De reden waarom het boeket een dag later is geleverd, daar bent u van op hoogte. U heeft ons laten weten dat de ontvanger tevreden was met het boeket. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Originele beoordeling
Very big bouquet of flowers for ordering just a normal size. Great service, beautiful flowers
Het boeket was prachtig, jammer dat het zo laat werd bezorgd, zou voor 13.oo uur afgeleverd worden, werd pas om 16.30 uur afgeleverd.
Beste Peter, Bedankt voor de reactie, hieronder het tijdstip dat u heeft besteld. Ochtend bestellingen zijn alleen uitvoerbaar als deze voor 9.00uur besteld wordt. Uw bestelling #000034859 (geplaatst op 30 aug. 2021 09:34:05). Bedankt voor de bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Afgestemd wat je soms nodig hebt, een felicitatie en nog meer bij een hart onder riem
boeket werd op de beloofde tijd geleverd en was heel mooi