Bestelling via internet gedaan voor een rouwboeket met kaartje. Tekst was te lang voor het kaartje maar was hun geen probleem. Ze hebben het zelf aangepast. Heel attent en fijn was dat.
Superblij met deze service, s ochtends bestelt en voor 13u geleverd!
Correcte en vlugge levering !!
Ze konden eerst het adres niet vinden. Mij gebeld maar uiteindelijk hebben ze toch het adres gevonden.
Het bestellen online was gemakkelijk. Ruime keuze, goede prijsklasse. Mooie bloemen.
Werd op tijd geleverd en volgens de ontvanger prachtige bloemen.
Ik heb de bloemen zelf niet gezien maar de ontvanger vond ze prachtig en....wat ik nog veel belangrijk vind eigenlijk...ze roken zo lekker! Dat maakte het echt lente bij de ontvanger. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de geweldige bloemen dus!
Voor het eerst bloemen via jullie besteld. Onze schoondochter was er erg blij mee en stuurde een foto naar ons. Het boeket zag er prachtig uit en de levering keurig volgens afspraak. Top dus!
Ik heb zelf de bloemen niet gezien en kan daarom niet beoordelen of ze goed waren. Ze waren afgegeven bij de buren wat een goede oplossing was.
Bestellen en betalen was simpel. Boeket was precies wat was beloofd. Geweldig goede ervaring. Thank you!
Op tijd geleverd en ontvangers waren enthousiast
Elke keer weer goede ervaring! Mooie boeketten. Snelle service. Helemaal goed!
De gekregen kortingscode was nergens in te voeren, daarom geen gebruikgemaakt van deze dienst
Goedemiddag, Het klopt dat op onze site geen kortingscode kan worden ingevoerd. Wij zijn namelijk niet aangesloten bij Topbloemen. U heeft op de verkeerde site gekeken. Dus in dit geval is de beoordeling niet echt terecht die u heeft geplaatst. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Houden zo!
het is een feest om door het aanbod te scrollen, een keuze te maken en vervolgens de afhandeling snel en efficient te kunnen uitvoeren.
zeer tevreden - ik wilde een persoonlijke uitnodiging bij de bloemen, en dit hebben ze verzorgd na telefonisch contact hierover
Snel geleverd en mn moeder was er erg blij mee! Mooi boeket.
een mooi boeket heb ik gehoord ,in deze tijd geen bezoekjes ,dus is de verrassing een boeketje van de bloemist, de ontvanger heeft mij direct gebeld om te zeggen hoe fijn ze het vond !
snel bezorgd, mooie bos bloemen makkelijk te bestellen op de site
Precies wat ik verwacht had
Alles is precies zoals afgesproken, op de juiste datum en tijd afgeleverd. Het bouquet voldeed volledig aan de (fotografisch) verwachtingen.
ondanks dat het een heel ander boeket is geworden dan ik had uitgezocht, toch tevreden.
(Ik was in de veronderstelling een bos bloemen met chocola besteld te hebben. Maar er zat geen chocola bij helaas.) Het probleem is snel opgelost! Prima service.
Goedemorgen Jeroen, Bedankt voor de review. Had het ons even laten weten dat er geen chocolade bij zat, dan hadden we het gelijk kunnen oplossen voor u. Heeft u voor ons ordernummer? Dan kunnen we het even nakijken en oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Team Amsterflowers.nl Goedemorgen Jeroen, Dank voor de snelle reactie. Ik heb net gelijk de bloemist gebeld. De bonbons waren wel ingepakt. De bloemist gaat zorgen dat de bonbons alsnog geleverd worden bij opa & oma.
Originele beoordeling
boeketten binnen Nederland en naar Frankrijk werden met veel enthousiasme ontvangen! Met dank voor betrouwbaar en kwalitatief goede en vlotte levering. Chapeau!
Ik vind de service van Amsterdam flowers perfect zeer snel en hele mooie verse bloemen . Mijn moeder was er bijzonder blij mee ,zoals ik van de service . Ik ga zeker vaker bestellen bij hun .