Zeer klantvriendelijk meedenkend bedrijf

Bestelling via internet gedaan voor een rouwboeket met kaartje. Tekst was te lang voor het kaartje maar was hun geen probleem. Ze hebben het zelf aangepast. Heel attent en fijn was dat.

Mooi boeket supersnel geleverd!

Superblij met deze service, s ochtends bestelt en voor 13u geleverd!

Fantastisch !

Correcte en vlugge levering !!

Ze konden eerst het adres niet vinden. Mij gebeld maar uiteindelijk hebben ze toch het adres gevonden.

Gemakkelijk, goede services en mooie bloemen.

Het bestellen online was gemakkelijk. Ruime keuze, goede prijsklasse. Mooie bloemen.

Prima geregeld.

Werd op tijd geleverd en volgens de ontvanger prachtige bloemen.

Zeer zeer zeer tevreden!

Ik heb de bloemen zelf niet gezien maar de ontvanger vond ze prachtig en....wat ik nog veel belangrijk vind eigenlijk...ze roken zo lekker! Dat maakte het echt lente bij de ontvanger. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de geweldige bloemen dus!

prachtig boeket!

Voor het eerst bloemen via jullie besteld. Onze schoondochter was er erg blij mee en stuurde een foto naar ons. Het boeket zag er prachtig uit en de levering keurig volgens afspraak. Top dus!

Mijn vriendin was blij met de bloemen

Ik heb zelf de bloemen niet gezien en kan daarom niet beoordelen of ze goed waren. Ze waren afgegeven bij de buren wat een goede oplossing was.

Easy process

Bestellen en betalen was simpel. Boeket was precies wat was beloofd. Geweldig goede ervaring. Thank you!

Op tijd geleverd en ontvangers waren enthousiast

Altijd snel en goed!

Elke keer weer goede ervaring! Mooie boeketten. Snelle service. Helemaal goed!

kortingscode niet bruikbaar

De gekregen kortingscode was nergens in te voeren, daarom geen gebruikgemaakt van deze dienst

Amsterdamflowers.nl doet wat het belooft

De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Houden zo!

kleurrijk en veelsoortig aanbod en een doeltreffende bezorging

het is een feest om door het aanbod te scrollen, een keuze te maken en vervolgens de afhandeling snel en efficient te kunnen uitvoeren.

zeer tevreden - ik wilde een persoonlijke uitnodiging bij de bloemen, en dit hebben ze verzorgd na telefonisch contact hierover

Snel en mooi.

Snel geleverd en mn moeder was er erg blij mee! Mooi boeket.

mooi boeket

een mooi boeket heb ik gehoord ,in deze tijd geen bezoekjes ,dus is de verrassing een boeketje van de bloemist, de ontvanger heeft mij direct gebeld om te zeggen hoe fijn ze het vond !

prachtige bos bloemen

snel bezorgd, mooie bos bloemen makkelijk te bestellen op de site

Precies wat ik verwacht had

Alles is precies zoals afgesproken, op de juiste datum en tijd afgeleverd. Het bouquet voldeed volledig aan de (fotografisch) verwachtingen.

Mijn vriend was heel blij met het boeket.

ondanks dat het een heel ander boeket is geworden dan ik had uitgezocht, toch tevreden.

Tevreden

(Ik was in de veronderstelling een bos bloemen met chocola besteld te hebben. Maar er zat geen chocola bij helaas.) Het probleem is snel opgelost! Prima service.

de reacties zijn klasse!

boeketten binnen Nederland en naar Frankrijk werden met veel enthousiasme ontvangen! Met dank voor betrouwbaar en kwalitatief goede en vlotte levering. Chapeau!

Zeer snel en perfect afgeleverd.

Ik vind de service van Amsterdam flowers perfect zeer snel en hele mooie verse bloemen . Mijn moeder was er bijzonder blij mee ,zoals ik van de service . Ik ga zeker vaker bestellen bij hun .