lastig een bestelling te plaatsen, boeket voldoet niet aan verwachting
Op de website vond ik het lastig een bestelling te plaatsen. Het was voor mij onvoldoende duidelijk waar ik mijn eigen naam, adres en telefoonnummer moest opgeven en waar de gegevens van de ontvanger. Ik moest bij het invullen steeds weer terug, om te zorgen dat de juiste gegevens op de juiste plek kwamen. Uiteindelijk kwam toch mijn telefoonnummer bij de gegevens van de ontvanger terecht en haar telefoonnummer bij mijn gegevens. Ik heb gebeld voor hulp, maar ik kreeg het idee dat ik niet werd begrepen. En ja, het boeket, ik had gekozen voor het januariboeket. Daar zouden o.a. tulpen in zitten. Ik kreeg een foto van het boeket van de ontvanger, maar dat zag er toch wel heel anders uit dan ik me op basis van de afbeelding en de omschrijving op de website had voorgesteld. Jammer was ook dat ik op het bijbehorende kaartje maar 160 tekens kwijt kon. Ik heb enorm lopen puzzelen, maar kon in 160 tekens echt maar heel weinig kwijt. Dat was tijdrovend en teleurstellend. Ik heb uiteindelijk maar een kaartje per post gestuurd met de tekst die ik wou. Bij het invullen van deze beoordeling zie ik overigens weer dat bij persoonlijke gegevens de naam van de ontvanger staat. Het spijt me, ik zal Amsterdam Flowers niet aanbevelen aan anderen.