Had wat aarzeling: ' je weet niet wat je krijgt', maar het is prima geworden.

Goeie service

Hele goeie ervaring, ik bestel hier vaker!!!!

Heel slecht klant service

Goedemiddag, Vanmorgen is mijn vrouw bij jullie in de winkel geweest in verband met de onderstaande situatie. Naast het nogal magere antwoord in onderstaande mail begrijp ik van haar dat jullie nu voornamelijk de schuld leggen bij de bezorger, terwijl één van de medewerkers zelf haar schouders ophaalt. U heeft waarschijnlijk wel gemerkt hoe geïrriteerd en teleurgesteld mijn vrouw is door deze gang van zaken en dit antwoord heeft nou niet bepaald geholpen om dit te verbeteren. Als winkel bent u zelf verantwoordelijk voor de bezorging en kunt u zich niet achter de bezorger verschuilen als er iets misgaat. Ik had graag gezien dat u dit correct had opgelost omdat er natuurlijk altijd iets mis kan gaan, maar het gaat erom hoe je dit vervolgens afhandelt. Maar inmiddels is het 14.00 uur geweest en heeft mijn schoonmoeder, ruim een dag later dan beloofd, nog altijd haar bloemen niet ontvangen. We hebben u in de gelegenheid gesteld om met een passende oplossing te komen, maar het feit dat u hier zo slordig en onprofessioneel mee omgaat is buitengewoon teleurstellend en bepaald geen goede reclame voor uw bedrijf. Als u ook deze keer niet in staat blijkt om uw afspraken na te komen stel ik voor dat u het bedrag van €51,90 dan maar terugstort naar de bankrekening van mijn vrouw. Hoogachtend, Danny

Als gewoonlijk - 100%

Bedankt voor de goede bezorging. Het eneste minus is jullie website - ik had meerdere namen op de kaart geschreven, maar op de bevestiging stonden er alleen maar 2. Het lukte nadat ik een eamil naar jullie had gestuurd. GREAT!

super goed

alles was prima

Great

Great, recommend it !

TOP!

Bloemen zijn mooi en zelfde dag geleverd, voor 14:00uur besteld en in de namiddag ontvangen in Amsterdam.

Perfect Service

Delivered a beautiful bouquet just when they said they would

Simpel, snel en betrouwbaar ... alles wat digitaal vraagt!

Op het laatste moment een vorm van waardering sturen naar een dierbare en dan is dit echt een ideale service. Zelfs voor een normaal geplande bestelling denk ik dit ook jullie service te gebruiken.

Uitgevoerd volgens bestelling

De bestelling is zoals verzocht op de afgesproken dag bezorgd. De ontvanger vond het een heel mooi boeket.

Prachtige bloemen en snel geleverd

Voor een vriendin een boeket hier besteld. Ik was zelf wat laat met het plaatsen van de bestelling, maar hij werd dezelfde dag nog geleverd! Top! De bloemen waren ook erg prachtig. Zeker een aanrader!

Matig

De ontvanger wist niet van wie boeket was terwijl ik mijn naam heb doorgegeven. Jammer!

Prachtig boeket

Prima, snel geregeld en ontvanger gelukkig.

Fantasties

Zoals altijd weer een prachtige bos bloemen geleverd. Na al die jaren nog steeds topkwaliteit.

Bestellen was makkelijk en een mailtje dat de bloemen bezorgd waren, as ook erg prettig

Goede kwaliteit, zeer snelle service

Bloemen worden exact geleverd als op het plaatje, geweldig. Met nabellen zeer aardig te woord gestaan, zeer goede service.

Prachtige bos

Mooie bos bloemen.

Amazing flower bouquets & Great delivery

The flowers were beautifully assembled and fresh. The delivery was fast and efficient.

ontvanger was blij

de ontvanger was heel blij met het boeket!

Fast delivery, nice bouquets

Been using Amsterdamflowers.nl to send flowers in Amsterdam for different occasions; flowers were always nicely arranged, fresh and delivery right on time

Snel, verzorgd, goed en mooi.

Mooie bloemen, mooi op tijd. Top.

Super tevreden

Mijn ervaring is erg positief. De rouwboeketten werden keurig afgeleverd er werd geverifieerd of het klopte qua bezorging en ge contact met de locatie waar het bezorgd moest worden. Heel fijn dat alles zo goed geregeld was! En wat een mooie rouwstukken waren het!

Blije ontvanger

Hele mooi boeket ontvangen

Hele mooi boeket ontvangen

Waiting for delivery on Mothers Day 10.5.20

Hoping my daughter enjoys her gift. Shall let u know more once delivered and if the goods arrive on time. Thanks.