Uitstekende service, mooie bloemen!

De bloemen werden op tijd afgeleverd bij de buurvrouw en het boeket zag er heel mooi uit!

Een supermooi boeket!

Hele snelle levering van super mooi boeket.

Kraakverse bloemen

Zeer op tijd bezorgd en mooie bloemen

Het boeket was voor onze jarige tante. Ze was er heel blij mee. Pia Verdam moeder van Marit

De verwachting nagekomen en zelfs over troffen!

Voor Pasen heb ik al mijn familie leden in NL een bloemetje gestuurd. Voor mijn zus, die in Amsterdam woont, kwam ik bij jullie uit. Het bestelde (tulpen) boeket zag er op de site fantastisch uit. Nadat ik bedankt werd voor de bloemen en foto's kreeg doorgestuurd werd het mij al meteen duidelijk: niet alleen verzorgden jullie wat ik verwachte maar gingen, naar mijn mening, zelfs nog een stapje hoger! Dat was een fantastisch boeket! Ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen voor de andere boeketten die ik door heel Nederland heb laten versturen! Dikke 👍🏻 van mij. Als jullie ooit door heel NL gaan leveren heb je aan mij een vaste klant. Bedankt! And stay safe & stay healthy!

Mooie lenteboeket

Bloemen waren mooi en de bezorging volgens afspraak. Mijn moeder was er erg blij mee. Dank u wel.

Op het aller láátste moment moest ik nog een bloemetje verzenden en dat kwam helemaal goed op tijd afgeleverd bij de jarige😊😊

Top bloemist

Fijne en gezellige mensen en de bloemen en boeketten zijn altijd weer super mooi!

Boeket ook in deze moeilijke tijd prima geleverd

Eenvoudige Bestellung en betalling, ook vanuit het buitenland

Boeket besteld en netjes op de dag erop geleverd zoals beloofd

Supersnel en mooi boeket

Ik was verrast door de snelheid waarmee mijn online bestelde bloemen op plaats van bestemming waren. Binnen 10 min na bestellen gingen ze al mee voor bezorging. 'S ochtends besteld, 's ochtends geleverd, zelfs in Corona tijd! Super en een heel blij vriendinnetje met de mooie kleurrijke bos! Dankjulliewel!

Weet van een eerdere ervaring dat het uiteindelijk een zeer mooi boeket is. Toch had ik graag per mail een foto van het eindresultaat ontvangen. Vooral omdat ik (gezien de huidige omstandigheden) niet bij de uitvaart aanwezig kon zijn.

Order got lost

The order got lost. I called and emailed several times to find out where it was delivered but it never arrived at the correct address. I did not get reimbursed.

mooi boeket

Prachtige rozen

De ontvanger was erg blij met de prachtige rozen in het boekey

Prima geregeld

Allemaal prima geregeld. Bezorging was op tijd en volgens bestelling. Alleen vreemd dat er niet is aangebeld. De bloemen stonden in het portiek voor de deur, zonder dat de ontvanger hiervan op de hoogte is gebracht.

Geen waar naar z'n geld

Ik heb via jullie site een tulpenboeket besteld. Ik heb het laten bezorgen om de hoek bij jullie winkel. Totale kosten € 31,90. Ik kreeg een foto van de ontvanger en schrok van het boeket. Klein voor zoveel geld terwijl de tulpen op dit moment bijna voor niks van de veiling komen. BIZAR!! Jullie maken mooie dingen maar beter naar de winkel komen zodat je kan zien wat je koopt. Via de site kopen NIET DOEN!!

Excellent service during a difficult period.

Order easy to place and gorgeous flowers delivered during difficult times when mobility was restricted due to the Coronavirus.

Beautiful and delivered as promised

I sent my daughter a bouquet for her birthday. I had originally sent a birthday package but it is held up in customs. I wanted her to have something on her birthday so I searched Amsterdam flower delivery and found Amsterdamflowers.nl. I ordered the evening before her birthday and they arrived on time and they were beautiful. I will definitely use them again. Thank you

Keurig op tijd afgeleverd waarna melding, voortreffelijk!

Keurig op tijd afgeleverd waarna melding, voortreffelijk!

Heel goed!👏

Er is dezelfde middag een prachtig boeker bij mijn moeder bezorgd, waar zij lang plezier van heeft gehad!🌹🌼

Prachtige kwaliteit bloemen en snel bezorgd!

Bloemen kwamen op tijd aan en staan al meer dan een week er prachtig bij!

Goede service! Leuk boeket!

Goede service, leuk boeket!

Snelle bezoring, sterke mooie bloemen

Dit keer wat minder sterren, de meeste aangesloten bloemisten maken boeketten vergelijkbaar met de foto op de website, maar dat hangt natuurlijk af van de bloemist, dit keer een minder mooie samenstelljng

heel goed: mooie grote bos, op tijd geleverd

heel goed: mooie grote bos bloemen, op tijd geleverd