• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prachtige boeketten, hoge kwaliteit, ook als een andere bloemenzaak wordt ingeschakeld ivm levering buiten Amsterdam. Snel en prettig contact als er bijzonderheden zijn.

geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De bloemen zijn mooier in het echt dan op de foto van de website! Heel dankbaar!

Pluspunten

Excellent. Fantastische bos bloemen. Verjaardag van mijn vrouw terwijl ik in het buitenland ben. Absoluut waarde naar zijn geld!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Erg snel in de levering (1 dag na bestelling) met update over eventueel gebrek van de voorraad van het product. Uiteindelijk is het toch gelukt en zijn de pioenrozen netjed geleberd.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Lieve dame aan de telefoon gehad en top service!!

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super en vriendelijke.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN!

Ik heb gebeld of het mogelijk was om de volgende dag een rouwboeket te bezorgen in Amsterdam. Dit was mogelijk zei de vrouw, absoluut geen probleem. Het rouwboeket is niet bezorgd en er is ook geen briefje achter gelaten....... ABSURD want ik heb 50e betaald.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Hat super geklappt, besten Dank für die promte Lieferung und die tollen Blumen. Weiter so.....:-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Amsterdam flowers delivered my order on time

For my wife birthday, I ordered open Lily flowers as advertised in the website and Amsterdam Flowers (AF) sent all close flowers. It is a huge disappointment and I emailed complain. AF did not admit mistake and refused to refund my money. This is their latest reply: Richard, thank you for the review. It is normal in the Netherlands that the flowers are delivered in the bud and indeed abroad they have already open. We apologize for the inconvenience. Kind regards Customer service Note: They never did open. Not in 5 hours, not in 10 hours after delivery. Not at the night, not in the next morning. Please, admit your mistake and refund my money. Thanks

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

This is a great company! Thank you so much for delivering same day and delivering incredible looking flowers. You put 1800flowers to shame and I thank you for that. Will definitely use you again!

None - you all were awesome

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie, makkelijke website en zeer snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi bos bloemen en zoals op de websitefoto, dus geen tegenvaller! Dit is voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fantastische opvolging van mijn verzoek om even te spreken over aflevertijdstip. Schitterende bloemen!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle reactie na mail, prima afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Rouwboeket met bedrukte lint voor zachte prijs nodig binnen een dag. Prachtig boeket, groter dan verwacht, wat fijn is. Snelle service. Telefonisch goed bereikbaar. Klantvriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super mooie bos bloemen!!