Pluspunten
Alles volgens afspraak geleverd, een prachtig grafboeket van louter rode rozen, dat een goede indruk maakte op de nabestaanden.
VerbeterpuntenDe website en het invulformulier kunnen iets duidelijker en professioneler, ik moest nu bellen met de klantenservice om een aantal vragen te stellen.
Pluspunten
Je krijgt prachtige verse bloemen die soms 2 weken staan.
VerbeterpuntenWebsite makkelijker maken.
Pluspunten
S avonds gebeld en s ochtends bezorgd
VerbeterpuntenHet boeket viel tegen voor die prijs
Goedemiddag, Dank voor uw reactie. Vervelend dat het boeket tegenviel. Is er een manier waarop we dit kunnen oplossen voor u? Met vriendelijke groet, team Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, goede prijs kwaliteit
All of the flowers in the bouquet were closed when they were delivered. It was a sad sight to see that the birthday present for my girlfriend arrived so unimpressively
Hi Chris, Sorry that you where disappointed about the bouquet. But we donn't know exactly what you mean that the flowers whore not open. Because we use frehs flowers. Can you send us a photo of the bouquet? Best regards, Team Amsterdamflowers Hi Chris, Thank you for the photo. Our flowers are so fresh that they are not open yet. We understand that it maybe not show as you hoped Best regards, Team Amsterdamflowers
Pluspunten
Mooie bloemen, snelle levering! Ondanks dat ik net iets over 2en de bestelling had geplaatst alsnog dezelfde dag geleverd !
VerbeterpuntenMisschien een soort tracering zodat je exact weet wanneer de bloemen bezorgd zijn bij de ontvanger? of direct na aflevering een email!
Pluspunten
supersnelle service en bij vragen perfect bereikbaar
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
De eerste keer, dat ik dit verzoek kreeg om een beoordeling, was de plechtigheid er nog niet en de datum van levering ook niet. Tijdens de plechtigheid konden we het geleverde bloemstuk niet zien vanwege het grote aantal aanwezigen. Ik ga er vanuit dat het bloemstuk is geleverd. De vriendelijke beantwoording van mijn vragen per telefoon heeft zeker bijgedragen aan mijn vertrouwen in uw bedrijf
Pluspunten
In de buurt.
VerbeterpuntenIk weet niet og de bloemen nu op tijd voor de uitvaart zijn geleverd. Graag had ik hier terug koppeling van gehad.
Beste Jennefer, bij levering wordt er altijd een bevestiging per mail verstuurd. Graag ontvangen de bestelgegevens dan zullen we het even nakijken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl Goedemiddag Jennefer, Excuus dat we nu pas reageren op uw beoordeling. Uw rouwboeket is netjes afgeleverd en als het goed is heeft een Track& Trace-mailtje ontvangen (een bloemengroet), het kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen. Uw rouwboeket is voor 10:45u afgeleverd op de kruislaan. Het kan wel zijn dat u het Track&Trace-mailtje pas na deze tijd heeft ontvangen. groet Team Amsterdamflowers
Pluspunten
Goede voorlichting en klantvriendelijk meehelpen bij een online-bestelling. Goed bereikbaar en betaalbaar.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en mooi boeket afgeleverd
Pluspunten
Laat weten wanneer bezorging heeft plaatsgevonden
VerbeterpuntenIs het mogelijk een foto te sturen naar de besteller ( m.n. Particulier?)
Pluspunten
Berichtgeving omtrent de status van de bestelling, na kritiek neemt men direct contact met je op .
Beste Jaap, Bedankt voor de beoordeling. Jammer te horen dat u niet tevreden was met het formaat boeket. Het heeft ook te maken dat de bloemen nog in de knop zitten en als alles open komt zal het zeker royaler tonen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Mooi boeket
Pluspunten
Mooie bloemen, keurig en op tijd bezorgd.
VerbeterpuntenSite was mobiel niet superfijn.
Pluspunten
Bestelling via internet werd nog even beter gemaakt door een telefoontje heel goed geregeld
Pluspunten
Speciale dank aan Susanne die meedacht om mijn bos bloemen op tijd bezorgd te krijgen op de 100ste verjaardag van mijn oud tante. Top!
Pluspunten
Super mooie bloemen geleverd, zien er ook nog na een aantal dagen erg mooi uit.
Verbeterpuntengeen