Pluspunten
houd zich aan de afspraken, heel fijn
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
It was very easy to order and a very clear website helped me to do that! The delivery was fast and presice!
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Melden dat bloemen zijn afgeleverd
Pluspunten
Gewoon uitstekend!
Pluspunten
Betrouwbaar!!
Pluspunten
R
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
* Nette levering * Beleefd & begripvol aan de telefoon * De geleverde datum & tijd netjes thuis bezorgd!
De bloemen zijn pas een dag later ontvangen, terwijl ik een bericht had ontvangen dat de bloemen op dezelfde dag zijn bezorgd.
Beste Judith, bedankt voor de beoordeling. Het bericht geeft aan dat de bloemen afgeleverd zijn, ook is dat bij de buren. De buren hebben het pas de volgende dag afgeven . Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Klantenservice amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Ik werd nog even na gebeld of het aflever adres klopte en aangezien ik het niet zeker wist of het bij de begraafplaats of bij de PC moest heeft ze het zelf nog even bij de begraafplaats nagevraagd, aangezien ik op dat moment in het buitenland verbleef.
VerbeterpuntenJullie zijn toppertjes en leveren altijd mooie boeketten, dus ga vooral zo door.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd zoals aangegeven op de site, zeer enthousiaste reaktie van de ontvanger: "mooi en groot!"
De bestelling werd niet op afgesproken dag en tijd geleverd. De bloemist heeft dat enigszins gecorrigeerd door wel iets op de verjaardag na te leveren.
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Wij hebben inderdaad afgelopen zaterdag de bestelling niet op de juiste dag afgeleverd excuus hiervoor. We hebben telefonische contact met de ontvanger en de besteller, we hebben afgesproken dat we het boeket zouden laten staan en op de juiste dag opnieuw een boeket zouden afleveren op de juiste dag. Dat is ook zo geleverd en de ontvanger was helaas niet thuis, dit hebben we toen bij de buren afgeleverd en bij de ontvanger een kaartje achter gelaten dat deze bij de buren is afgeleverd . We hebben nu 2 boeketten geleverd en bij de laatste hebben we onze uiterste best gedaan om het goed te maken. Heel spijtig dat het niet op de dag zelf is opgehaald bij de buren. Met vriendelijke groet Amsterdamflowers
Pluspunten
Goede kwaliteit bloemen en altijd op tijd met leveren
Verbeterpuntenniets
Heb bij amsterdamflowers.nl bloemen besteld. Bloemen zijn laat gearriveerd. Medewerkers waren in eerste instantie zeer passief en kill om ervoor te zorgen dat bloemen als nog zouden arriveren. Maar, uiteindelijk was er een medewerker, die aardig was, respect toonde en ook initiatief nam. Hij heeft zelfs aangeboden om een nieuwe bos bloemen te versturen op kosten van amsterdamflowers.nl. Zeer aardig! Uiteindelijk is alles dus goed opgelost
Beste Amrit, Welgemeende excuses voor het ongemak, dat u heeft gehad. Heel vervelend dat het zo verlopen is. Dit was absoluut niet de bedoeling en past ook niet in onze werkwijze. Wij nemen persoonlijk contact met u op om u tegemoet te komen in de geleden teleurstelling. Een vriendelijke groet, team amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Communicatie was snel en duidelijk, ik kon makkelijk vanuit Nieuw Zeeland bloemen bestellen in NL. Bezorging was goed geregeld en de bloemen waren prachtig. Zou zeker aanbevelen!
Pluspunten
Vlotte service, mooi boeket
Pluspunten
De bloemen waren prachtig en de service was super!
Pluspunten
Veel keus en de service was goed.
VerbeterpuntenIk miste tijdens het bestellen een afbeelding van het boeket. Ik koos, met bijbetaling, voor een groter boeket, maar je krijgt dan niet te zien hoe groot dat dan is. Vond ik wel jammer.
Pluspunten
Meedenken! Sluitingstijd rouwcentrum officieel 12u, rond 13u bestelling voor rouwboeket geplaatst, zelf gebeld om te vragen of ze rouwboeket konden afleveren! Superlief. Bedankt voor alle medewerking