Pluspunten
Adequate service over telefoon, waarna ik direct juiste bestelling kon plaatsen.
VerbeterpuntenFoto's op de site spreken niet geheel tot de verbeelding in vergelijking met uiteindelijke product.
Pluspunten
In de avond bloemengroet besteld. Daarna contactformulier ivm ander adres levering. Volgende ochtend direct bericht dat dit wordt geregeld. Na bezorging bericht dat het was afgeleverd. Klasse van dit bedrijf.
VerbeterpuntenAlles volgens afspraak geregeld. Dus prima in orde.
Pluspunten
mooi rouwboeket. Levering is snel.
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Het online bestellen ging echt prima, maar we hebben eerst geprobeerd telefonisch te bestellen.
VerbeterpuntenTelefonisch bestellen ging niet, we werden continue doorverwezen naar de website. Telefonisch waren ze ook echt totaal niet klantvriendelijk. Zodra er Engels gesproken werd hing men op of wilde men niet helpen. Uiteindelijk heb ik mijn collega uit de brand geholpen, maar dit had natuurlijk niet gehoeven als ze wat vriendelijker en behulpzamer waren aan de telefoon.
Beste bedankt voor beoordeling. Dat klopt dat u door verwezen wordt na de webshop, dat is de enigste manier om een bestelling te plaatsen. Wat betreft de klantvriendelijkheid dat vind ik heel vervelend dat dit gebeurt is. Ik was erbij dat u belde mijn collega wou u door verbinden maar dit ging helaas fout en daarna was de lijn slecht en werden we verbroken. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet,Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
Pluspunten
Adequate, snelle levering, vriendelijke benadering aan de telefoon, goede kwaliteit bloemen in het boeket.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en zag er mooi uit.
Bedankt voor de beoordeling. Ik heb het nagekeken maar helaas heeft u geen tekst ingevuld dus vandaar er ook geen kaartje aankomt. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Ik heb bij Amsterdamflowers een op maat gemaakt rouwstuk besteld. En het was zo ontzettend mooi voor de begrafenis. Het was zelfs nog erg kortdag maar zij hebben geweldig werk verricht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en staan open voor extra wensen klant
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
I forgot to include a message with my order and Susanne was kind enough to phone me to ask if I would like to add a personal message. Above and beyond the call of duty :)
Pluspunten
Hi Guys, and a big massive Super thank you for the Beautiful and prompt delivery of some Wonderful flowers for my dear friend in Amsterdam. Fo sure I'll use this service again and I'd be more than happy to reccomend it to friends.
Pluspunten
Super service! Ik had per ongeluk het verkeerde adres in een verkeerde plaats opgegeven bij het bestellen van de bloemen. Ik heb dit aan Amsterdamflowers laten weten en zij hebben toen alles in het werk gesteld om te zorgen dat de bos bloemen dezelfde dag nog in een andere plaats kon worden bezorgd. Ik hoefde niks te doen en er waren ook geen extra kosten aan verbonden!
Pluspunten
Snelle levering Prachtige bloemen van goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen, top geregeld!
Pluspunten
Door onze eigen fout een verkeerd afleveradres opgegeven en daardoor een verkeerde bezorging. Amsterdam Flowers heeft het binnen een uur gratis rechtgezet waardoor de bloemen alsnog op tijd werden bezorgd. Topbedrijf!
Pluspunten
Goede communicatie Snelle reacties bij vragen
Verbeterpunten-of er is een fout gemaakt bij het bezorgsdres (omgedraaid met mijn adres) -of het staat heel onduidelijk aangegeven waardoor ik het verkeerd ingevuld heb..
Pluspunten
Altijd heel vrisse bloemen en snelle levering. Top!
Pluspunten
Flowers were great
VerbeterpuntenDelivery was 13.15 (was requested at 13.00). A telephone call to indicate the delay would have been useful.
Pluspunten
Bezorging en communicatie
VerbeterpuntenBouquet had niet de kwaliteit van de foto op Internet.
Beste Reuben,Het is jammer dat je niet reageert op mijn mail. Ik denk dat je wat anders had verwacht had van de bestelling. Dat komt omdat je een bruidsboeket hebt besteld en deze is natuurlijk moeilijk goed te houden meestal is dat alleen voor de dag zelf . Hoogstwaarschijnlijk dacht je dat je een gewoon boeket besteld had ? Omdat je niet reageert op de mail zal het ook niet duidelijk worden.Met vriendelijke groet,Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Ik woon in de Verenigde Staten en had een vriend die een bezoek aan Amsterdam tijdens een bijzondere tijd. Ik bestelde een regeling voor haar last-minute en het perfect en op tijd aangekomen! Het overtrof verwachtingen en was prachtig! Heel hartelijk bedankt!!! totaal erecommend dit bedrijf
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, mooi boeket
VerbeterpuntenEven een seintje aan wie de bloemen zijn bezorgd, aan de geadresseerde of aan een buurvrouw bijvoorbeeld :)