Pluspunten
- snel - goede service
Verbeterpunten- meer bloemenmogelijkheden, dus meer variaties
Pluspunten
Nette bediening en aflevering
VerbeterpuntenBestelformulier kan op paar punten beter, gebruiksvriendelijker.
Pluspunten
eerste indruk e afhandeling =top
Pluspunten
Alles oke, de reden is verdrietig, dit waren bloemen voor iemand die snel overlijdt. De evaluatie is hierin niet zo relevant voor mij. Maar ik ben heel erg tevreden over de service ! Dankuwel. Groeten C.N.
VerbeterpuntenBij bloemen voor ernstig zieke mensen, past het vragen van een evaluatie niet zo bij de serviceverlening. Begrijp me niet verkeerd,maar mn hoofd staat er niet zo naar.
Pluspunten
Geweldige service, fantastisch boeket !
Pluspunten
Snel en makkelijk besteld
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Na telefonisch overleg aanpassingen mogelijk
Pluspunten
Aardig, snel en op maat
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel behulpzaam.
VerbeterpuntenTijdig leveren of aangeven wanneer dit niet haalbaar is. Mooi opgelost door de bezorgkosten te restitueren. Bedankt AmsterfamFlowers en wij doen zeker nog zaken!
Beste, bedankt voor de positieve beoordeling. Wat betreft het niet op tijd leveren dit is helaas niet meer op te lossen. We zullen hier zorgvuldiger mee omgaan want dit is wel heel vervelend excuus hiervoor. We zullen de bezorgkosten crediteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
snel en heel moi rouwboeket
Pluspunten
Om 11.00 uur bloemen besteld en rond 15.00 uur al afgeleverd op op het adres. Super!!!
Pluspunten
Dat er een optie is voor alleen bloemen te sturen. Je krijgt een email dat de bloemen geleverd was.
VerbeterpuntenMeer creatieve bloemstukken aanbieden.
Pluspunten
Was eigenlijk te laat, maar na een belletje werd mijn boeket toch dezelfde dag nog bezorgd! Super service!
Pluspunten
bestellen ging heel makkelijk en ruime keuze aan bloemen.
Pluspunten
Mooie bloemen, direct de volgende dag geleverd
VerbeterpuntenDe bloemen werden afgegeven ver van het adres waar ze bezorgd zouden worden