Pluspunten
Snelle en persoonlijk afhandeling!
Pluspunten
I forgot the name of the destination company – because it was delivered to an office –, I called Amsterdamflowers and they quickly assisted me and corrected my lack and delivered in time.
Pluspunten
Eenvoudig, snel en ruime keuze.
VerbeterpuntenBeoordelingsformulier is super onduidelijk!!!!! Ik ben langer bezig met dit formulier dan met het bestellen van een boeket. Echt heel storend!
Pluspunten
snelle service, aardige mensen, mooie bloemen
Pluspunten
Op laatste moment besteld, kon bij een ander niet meer terecht. Hebben een werkelijk schitterend rouwstuk gemaakt, volgens de foto en kleuren die ik had opgegeven. Klantvriendelijk en denken mee. Top!
Pluspunten
Goed afgehandeld.
Pluspunten
K had n paar vragen toen heb ik tijdens bestelling op website amsterdam flowers gebeld en ben zeer vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenIk kan eindresultaat rouwboeket niet beoordelen daar ik niet bij de crematie was! Zou beter gaan als u de klant n foto stuurt van het boeket als t klaar is
Beste Marianne, Bedankt voor de positieve beoordeling. Het is inderdaad wel een goed idee om een afbeelding van het gemaakte product te sturen naar de besteller. Bedankt voor de tip, we gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Klantenservice amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Duidelijke website en telefonisch bereikbaar
VerbeterpuntenReactie op bestelling aangeven zodat gevolgd kan worden wanneer de bezorging plaatsvindt
Pluspunten
Ik werd netjes te woord gestaan door de telefoon, mijn mail werd snel beantwoord, duidelijke foto's van de rouwstukken. Goede prijs klasse voor een mooi rouwstuk. Het rouwstuk was in het echt groter dan het op de foto leek. Echt mooi.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Product komt 100% overeen met mijn keuze
VerbeterpuntenNiets alles was goed ervaren
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, mooie bloemen
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering en mooie resultaat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezorgservice!
VerbeterpuntenMisschien bevestigingsmail als het bezorgd is?
Pluspunten
Rouwstuk besteld en het zag er prima uit!! Mooi groot stuk voor een mooi bedrag
Pluspunten
Het bestelde boeket bevatte netjes de 15 zonnebloemen, zoals aangegeven op de site. En zag er prachtig uit. De ontvanger was er erg blij mee! omdat het bij een bedrijf afgeleverd moest worden gebeurde dit netjes voor 17.00 uur.
Verbeterpunteneerder aangeven op de site wat de bezorgkosten zijn. Ik zag dit pas bij het afrekenen, waarbij ook nog eens BTW werd berekend over deze kosten. Zo werd het boeket ineens een stuk duurder dan verwacht. Kon ook alleen afrekenen als ik aangaf dat het na 13.00 bezorgd moest worden, terwijl ik nergens kon vinden vóór welk tijdstip het boeket zou worden afgeleverd. Daar dus maar even over gebeld.
Beste, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wat betreft de bezorg en handelingskosten deze kosten staan op de homepage vermeld en deze zijn inclusief BTW. De bezorg- en handlingskosten bij amsterdamflowers.nl zijn € 7,50 per bezorgadres. Deze kosten bestaan uit: persoonlijke bezorging, eventuele herlevering en kosten voor het betalingsverkeer. De totaalprijs bestaat dus uit kosten voor het boeket en de bezorg- en handelingskosten. Met vriendelijke groet, Klantenservice amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Mooie website. En foto's komen overeen met geleverd produkt.
Pluspunten
Goed geleverd mooie boeketten
Pluspunten
Super snelle levering en mooie bos bloemen.
Pluspunten
Excellent service