Pluspunten
Ze doen wat ze beloven en zijn zeker niet de duurste in hun branche
Pluspunten
Volgens belofte een prachtig boeket op het juiste adres afgeleverd. Ontvangers zeer content
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service
Pluspunten
Supermooie bloemen en planten, qua locatie ook makkelijk te bereiken
VerbeterpuntenChagrijnige dame, zuchten en irritatie was duidelijk. Ik ben een niet-bloemenkenner maar geef wel graag n bloemetje aan n ander. Mevrouw was echter duidelijk not amused dat ik allereerst niet zo goed wist wat ik voor bloemen wilde en daarna ook nog eens haar tegensprak bij het samenstellen van een boeket. Not done, ben nog nooit op deze toon en met deze blikken in een bloemenzaak aangesproken!!
Beste , Bedankt voor de beoordeling. Onze excuses voor de negatieve ervaring bij ons de in de winkel, we zullen hiermee serieus aan de slag gaan, want dit is niet onze manier om klanten zo te benaderen. Wij staan er om bekend dat klanten zich juist op hun gemak voelen bij ons en altijd leuk geholpen worden. Om de pijn te verzachten bieden wij u graag een leuke attentie aan. Omdat het vakantietijd is vernemen wij graag wanneer het u schikt, dit te ontvangen. Graag ontvangen wij uw N.A.W. gegevens indien u hiervan gebruik wilt maken. Een fleurige groet, John Nederstigt amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Nagekomen wat beloofd was.
VerbeterpuntenFoto bloemstuk mailen.
Pluspunten
Super eenvoudig te bestellen en bezorging was op tijd
Pluspunten
Precies op tijd geleverd
Pluspunten
communicatie en een mooie bos
Verbeterpuntente fanatiek. woensdag bezorgd en voor vrijdagochtend opdracht gegeven.
Nogmaals mijn excuus dat het boeket te vroeg is afgeleverd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag willen het netjes voor u oplossen. Wat mogen wij u aanbieden om het op te lossen? Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers
Pluspunten
Zaterdagochtend om 11:00 besteld: 4 u later bezorgd. Fantastisch.
Pluspunten
Corsage was mooi en de bestelling was dezelfde dag verwerkt en klaargezet. De mail was ook netjes beantwoord.
VerbeterpuntenBouquet was niet kort geknipt zoals afgesproken.
Pluspunten
Op de dag zelf geleverd
VerbeterpuntenAls je bij betalen bent en dan iets wilt aanpassen lukte dat niet, tenzij je opnieuw een bestelling ging maken.
Pluspunten
Bloemen zagen eruit zoals op de foto. Goede kwaliteit van de bloemen. Afgeven bij de buren als niet thuis. Heldere website.
Pluspunten
Goede afhandeling, makkelijke website, verschillende betalingsmogelijkheden. Ontvanger was erg blij met de mooie bos.
Pluspunten
Zelfde dag, in de ochtend nog kunnen bezorgen! Super gedaan!
Pluspunten
Na plaatsing bestelling via de website werd direct contact gezocht door de winkel, snelle en persoonlijke service. Het geleverde bloemstuk is zo ontzettend mooi geworden, bedankt!
Pluspunten
Zeer vriendelijke en meelevend aan de telefoon (Suzan)