Snel en degelijk

Degelijk materiaal en snelle levering

Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet

De kwaliteit van het bestelde voetbal shirt valt tegen in verhouding met de prijs. Vind echt dat ik teveel betaald hebt, alleen omdat mijn zoontje zo blij was met het shirt toch gehouden.

Prima van bestelling tot levering

Ervaring is prima, echter jullie zeggen dat de shirts klein uitvallen en adviseren één maat groter te bestellen, maar zelfs 1 maat groter is nog te klein.

Echt slecht

Die shirt zijn nep is geen origineel dus echt slecht waarom zou je neppe voetbal shirt verkopen schande

Prima winkel

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel leuk

Het voetbalpakje werd keurig op tijd geleverd. Mijn kleinzoontje is er heel blij mee en het lijkt goede kwaliteit. Waarschijnlijk ga ik in de toekomst nog pakjes bestellen.

Slechte kwaliteit shirt

Bedrukte letters zaten er gekreukt op en slechte kwaliteit shirt

Helemaal goed

Levering op tijd. Mooi shirt.

Hele goede service

Bleek een foutje in het shirt te zitten waardoor er een naad losliet. Hier contact over opgenomen en dit werd zonder problemen ontvangen en we kregen direct een hele nieuwe set toegestuurd. We werden echt geholpen zoals je geholpen wilt worden. Heel fijn!

Snel en goed

Het bestelde shirt supersnel ontvangen. Prijs-kwaliteitsverhouding perfect.

Goede snelle afhandeling

2 tenues gekocht wk2026 met naambedrukking voor. €98,- . Snel geleverd , echter de maat komt niet overeen met de werkelijkheid. Valt klein , in tegenstelling wat er op de site vermeld staat. Bericht gestuurd en uiteindelijk hebben ze dit tegen alle verwachtingen in echt heel erg netjes opgelost. Kan niet anders zeggen dan super!!

Niet naar tevredenheid

Kwaliteit prijs niet in verhouding en 1 shirt met een verkeerd nummer. Was voor een verjaardag ook geen tijd meer om dit te laten veranderen. Jammer

Supersnel en goede kwaliteit

Probleemloos bestellen en snel thuis

er werd geprobeerd ons te helpen waarvoor dank maar jammer niet met wat we aankochten

Als DPD als vervoerfirma wordt gebruikt dan is dit een ramp zowel voor u als voor ons. Het origineel bestelde truitje met naam van onze kleinzoon werd elders geleverd. jullie stuurden een nieuw exemplaar op echter zonder de naam van onze kleinzoon. We zijn dankbaar dat we tenminste iets hebben maar hier hadden we niet voor betaald. Het is DPD dat jullie zou moeten vergoeden waardoor we een juist exemplaar zouden krijgen. Dus heel jammer met dank aan die rot firma DPD. Post NL werkt veel beter en secuur.

Vlug geleverd

Mijn bestelling is vlug geleverd en de gebruikte materialen zijn goed. Het t- shirt ziet er goed uit ook de bedrukking was goed

Slechte kwaliteit

Ik had alles behalve dit verwacht. Het pakje is van dusdanig slechte kwaliteit dat ik gelijk retourmelding heb gemaakt. De naden zijn scheef en ongelijk, hoofdopening is te.klein uitgevallen, stof is op sommige stukken bijna doorschijnend, bedrukking is vaal, de kleur van het broekje is.niet het zelfde als het shirtje. Je ziet aan alles dat het hele alechte kwaliteit is. Dat alles wordt beveatigd door het kaartje aan de binnenkant in het chinees. Een kinder setje van zo een slechte kwaliteit en dan ook.nog 40 euro ervoor rekenen. Zo jammer weer.

Jullie krijgen een 5 ben zeer tevreden tot nog eens

Slechte kwaliteit

Ik had een voetbal tenue aangekocht van Barcelona voor mijn zoontje. De kwaliteit is heel slecht.

Artikel volledig volgens de verwachtingen.

Artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Mooi voetbalpakje

Duidelijke pagina, mooi product en snelle levering

super snel geleverd. prachtig setje

het voetbalsetje voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Snelle levering

Voor mijn kleindochter. Fantastisch!!

Fantastisch cadeautje voor mijn kleindochter

Delivery Time not respected

The delivery was supposed to be done in 24 hours, it was for a birthday the Thursday. So I order it the Monday at 9:00 am. It finally arrived the Thurdsday too late for the birthday. The kid was of course desappointed.

Slecht

T shirt was kapot en broek zat een vlek in

Kreeg verkeerde maat toegestuurd maar na een mailtje direct de juiste maat toegestuurd gekregen

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.