Teveel betaald voor slechte kwaliteit

Ik kocht een gepersonaliseerd voetbalsetje voor het lentefeest van mijn neefje. €64 met bijhorende kousen. Het kwam toe in een gewone papieren envelop, er zat al een scheur in. Niet eens beschermd in een plastiekzakje. Gelukkig zat er alles nog in. Heel dunne stof, van ‘temu’-achtige of Chinese goedkope **** kwaliteit. Echt teleurgesteld. Ik kon het ook niet retourneren aangezien het gepersonaliseerd is. Jammer dat ik zoiets moet afgeven als cadeau… voor dit geld verwacht je toch wat betere kwaliteit !

alles naar wens

product is zoals beloofd in de omschrijving

Geweldig en goede service

Goede service. Snelle bezorging

Snelle levering Goede kwaliteit Omruilen of retourneren geen probleem

Álles helemaal prima

Het bestellen gaat erg makkelijk op deze site. Onze bestelling was ook vrij vlot binnen. De kwaliteit van het setje valt me een béétje tegen. Het is erg mooi, de bedrukking ook, maar de kwaliteit van de stof is niet fantastisch.

Achteraf de outfit aan de helft van de prijs gezien

Het duurde lang vooraleer ik het ontving + elders anders de helft goedkoper

Goede kwaliteit

De bezorging van het voetbal tenue ging snel en is van een goede kwaliteit en de bedrukking ziet er netjes uit.

Bijbetalen voor shipping en dan dit

Ik heb er geen probleem mee om te betalen voor shipping , zeker wanneer dit door DHL zou verzorgd worden. Schept hoge verwachtingen; helaas werd de verzending gedaan door Bpost en was dus veel later dan verwacht. Kledij was wel goed.

Great shirt

Nice shirt with a super fast delivery! Had a nice King’s Day memory :)

Erg fijn bedrijf om goede kwaliteit shirtjes te kopen!

De shirtjes hebben goede kwaliteit en ziet er goed uit. De bezorging is erg snel 1 dag later binnen gekomen. Ga er zeker vaker bestellen!

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelling en levering waren perfect.

Een mooi voetbaltenue (CR7)van Real Madrid voor mijn kleinzoon. Kwaliteit zeker in orde.

Per ongeluk zelf een fout in mijn bestelling gemaakt. Mail gestuurd en ze loste het meteen keurig op. M’n man blij met z’n shirt.

Uitstekende service, prima kwaliteit.

Overzichtelijke site.

Top snelle levering goede kwaliteit

Zie boven

Vlotte levering

Vlotte levering.

Makkelijk bestellen en vlotte levering

snelle en adequate levering

Prima shirt, alles volgens afspraak.

WK Shirt Nederlands elftal besteld. Prima kwaliteit en volgens afspraak geleverd. ( inmiddels m`n tweede bestelling geplaatst )

Het voetbal tenue voldoet geheel aan de verwachting, ziet er netjea uit en van een prima kwaliteit

Goed en snel

Snelheid en goede bezorging

Duidelijke website en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

goed voor mekaar

vlotte levering geen gezeur

Ik heb een WK tenue & Petje besteld, Voor iemand waar ik heel erg om geef, Maar ik heb nog geen idee of tie past of dat hij het uberhoudt leuk vind, Omdat ik weet dat hij heel erg van het NL Elftal is en houdt, Ik heb hem speciaal voor hem laten maken, Met zijn Naam en geluksnummer,

Snelle levering. Snelle reactie. Goed product.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.