Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle bezorging.

Snelle correcte levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Alles klopt (naam en rugnummer) en mooi shirt

Snelle levering, veel keus

Mijn zoon was helemaal blij met zijn kado! Voor een leuke prijs een heel leuk pakje kunnen scoren. Mij zien jullie terug!

Snel en vakkundig

Donderdag bestellen vrijdag in huis. Netjes volgens afspraak. Prima.

Mooi truitje, wel lichte stof. Snelle levering.

Mooi truitje, wel lichte stof. Bedrukking is ook oké. Snelle levering.

Supersnel geleverd

mooie shirtjes

Goede kwaliteit en betaalbaar!

Geweldig!

Perfect!

Teleurgesteld

Ik had ivm Sinterklaas voor mijn zoon een voetbal tenue besteld. Bij het uitpakken zat het broekje er niet bij. Teleurgestelde kind. En dat vind ik erg jammer. Heb tegen mijn kind moeten liegen dat Sint druk had maar nog gaat kijken wat hij nog kan doen. Ik wacht nog op antwoord van Voetbalshirtskoning.

Goed, snel en correct

Snelle levering van het bestelde voetbaltenue. Service met het retourneren/ruilen erg goed: de medewerkster ging samen met mij kijken waarom het mij alleen niet lukte. Fijn zo’n vriendelijke klantgerichtheid.

snelle en correcte levering

Guillaume était ravi

Un cadeau cible de la part de Saint Nicolas

Geregeld

Niet jullie schuld Maar fout adres bezorgd bij een nummer wat niet bestaat Maar alsnog nageleverd Super snel Bedankt

Mooi pakje snel geleverd

Excellente qualité

Survêtement de bonne qualité. Je recommande

Voetbaltenue

Waar voor zijn geld en heel snelle levering.

Mooie shirts, goede prijs.

Zeer matige kwaliteit voor €70

Het product ziet er op het oog uit zoals op de foto. Helaas zijn de opdrukken erg nep en de stof van slechte kwaliteit. De broek is het allerslechtste, het elastiek is van zere slappe materialen gemaakt. Balen dat dit product toch €70 kost.

Besteld via duidelijk formulier, echt supersnel geleverd, prima!

Tevreden

Tevreden

niet zoals ik het had verwacht

Ik vond het een beetje een dun stofje, oogt goedkoop

Snel bezorgd goede kwaliteit

Snel bezorgd goede kwaliteit

Het is een prachtig shirt. Weet zeker dat mijn kleinzoon hem prachtig vind

Kwaliteit van de shirts is matig, wel top service!

Kwaliteit van de shirts is matig, wel top service!

Het t-shirt is slechts een print

Ik heb 30 euro betaald voor een T-shirt dat niet eens origineel is. Je ziet dat het het goedkoopste materiaal is dat ik ooit heb gezien. Je zou je T-shirt moeten omschrijven als gewoon bedrukt.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.