Super tevreden

Super tevreden heel mooi

Vlotte service

Snelle levering en correct.

Mooie voetbal tenues en super snel geleverd

Mooie voetbal tenues en super snel geleverd. Onze kleinkids zijn er superblij mee.

slechte kwaliteit

voetbalshirt bestelt, kwaliteit viel erg tegen voor deze prijs

Prima geregeld

Snelle bezorging en zit lekker

Goed, snel besteld en snel betaald en snel ontvangen. Op 2 dagen geleverd

Ik heb 2 teneus voor mijn zoon besteld en het werd snel geleverd door de post , dus ik ben tevreden , ik bestel hier nog , als ik gerief nodig zou hebben.

Correct, snel.

Het gekochte voetbaltenuetje voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook de maten zitten goed.

Wel goeie service

Helaas. Retour gestuurd was hele goedkope stof. Lage prijs maar dat is eraan af te zien. Dus een goeie prijs kwaliteit verhouding.

Top product

Goede kwaliteit voor die prijs

Product degelijk verpakt geleverd. Alles naar wens/

Subliem

Vandaag besteld, morgen in huis met opdruk, dikke prima en Bel heel blij met haar cadeautje

Product niet geleverd binnen de beloofde tijd

Voetbal kleding werd pas na het weekend geleverd terwijl het normaal vrijdag zou geleverd worden. Kleding was wel van goede kwaliteit.

Leuk shirt

Erg leuk shirt, snelle levering. Ideaal dat de maten er bij staan

Snelle levering. What you see is what you get. Prima

Zeer snel

Netjes en snel

Lekker snel

Snel binnen iedereen blij.

Prima service. Snelle levering

Komen afspraken na. Product is kwalitatief volgens verwachting.

TOP

mooie shirtjes, goede kwalieit

Prima en snelle levering

Ik vind de shirts aan de kleine kant voor de maten

De shirts en broekjes zijn aan de kleine kant voor hun maat

Super aanbod tegen betaalbare prijzen

Al vaker besteld, fantastische tenuetjes voor onze dochter tegen heel betaalbare prijzen. Iedereen blij.

Bedankt voor de snelle levering

Leuke shirts, snel ontvangen.

Drie oranjeshirts besteld, met naam en nummer. Keurig enkele dagen later al thuis bezorgd.

Slechte service en maten

De shirts zijn te klein aangegeven. En dacht leuk er 2 met naam te kopen dus 100€. Helaas verkeerde maten. Heb ze direct teruggestuurd, maar krijg geen geld terug omdat ze gepersonaliseerd zijn Dit staat niet bij als je ze besteld. De oude heb ik nog steeds niet terug en ben 100€ lichter. Dacht is groot bedrijf en helpen je verder. Nee dus.

Teleurgesteld.

Kleur niet gelijk aan foto op de side. Zo jammer. Kwaliteit is echt niet oké. Dan is het echt veel geld voor deze set. Volgende keer bestel ik liever maar gewoon weer een origineel.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK