Te groo

XL is de maat die ik normaal draag en jullie raden een maat groter aan. Deze valt veel te groot uit.

T-shirt met witte vlekjes

Altijd tevreden geweest.... maar nu bij deze bestelling ben ik helemaal niet tevreden!! Ik bestelde en voetbaltenue met eigen naam en kousen. Voor een bedrag van €53,90 De kinderen moesten naar school met voetbal kleren van België, daarmee mijn bestelling. Toen ik het pakketje open deed, zal ik verschillende witte vlekken in de stof van de t-shirt. Je kan je de teleurstelling van mijn kind wel voorstellen... maar omdat hij het nodig had en zijn naam erop stond, heb ik het maar gehouden. Heel jammer!! Voor dit bedrag had ik bijna een origineel truitje!! Een compensatie zou welkom zijn...

Was aardig slecht

Naam klopt niet en cijfer laat meteen los

Bon rapport qualité prix

Bon rapport qualité prix....petit souci en ce qui concerne la livraison...très longue et suivi incorrecte sur le site...petit défaut sur un t-shirt ( décousu sur 2cm)

Verkeerde indruk

Bij het T-shirt "De Bruyne" hadden we de indruk dat deze naam dan ook vermeld zou staan op het shirt. Jammer genoeg is dit niet zo.

Te laat geleverd…

Had het shirt 3 werkdagen besteld voor ik op vakantie vertrok besteld, op de site werd gemeld dat persoonlijk shirts binnen 3 werkdagen werden geleverd, maar hopeloos… ik stond als enige zonder shirt bij de voetbal op vakantie… beetje spijtig… wel leuk shirt, maar toch beetje een domper…

Shirt viel kleiner uit dan verwacht.

Kwaliteit van het shirt viel tegen en het shirt viel kleiner uit dan ik had verwacht.

Top correct en snel

Maten kloppen, kwaliteit is voldoende , prijs is zeer goed.

Goed bedrijf met snelle service

Hele vlotte en correcte levering

Hele goede ervaring!

Mooie kwaliteit spullen, prettige communicatie en zeer snel geleverd!

Alles goed geregeld

Zijn leuke oranje setjes .

Ni geleverd bij mij thuis

Akkoord ik had in eerste instantie het verkeerde adres doorgegeven maar als ge na mail het juiste adres hebt doorgegeven moet ge toch telefonisch uw chauffeur kunnen bereiken om dit door te geven ipv dit te leveren op een andere naam dan de echte ...

Goed kut

Snelle levering alleen heb het shirt helaas tot 27 april niet meer nodig, dus goed kut.

Mooi shirt, mooie bedrukking en goede kwaliteit!

Mooi shirt, mooie bedrukking en goede kwaliteit. De levering was redelijk snel, maar houd rekening met een dag of 5 als je voor het weekend bestelt.

Fantastische service

Mijn shirt verkleurde in de was. Kreeg zonder problemen meteen een nieuwe. Overigens waren de andere shirts niet verkleurd, blijkbaar had ik een verkeerd exemplaar.

Gekocht voor mijn kleinzoon . Super blij mee

Verkeerde levering

Wij kregen het verkeerde t-shirt met personalisering geleverd. Bijgehouden maar jammer dat het de juiste levering niet was.

Teleurgesteld

Mijn naam laten drukken MARKOEN. De R en de K had il graag anders gezien. Na een post moesten de meesten 2x kijken wat er geschreven stond. Had ik die print als test op t shirt op de site gezien had ik deze niet besteld. Zal ik dus niet dragen tot grote spijt van het geld. Blijft dus eenmalig.

Snelle levering zeer tof

Zeer leuk en tof, snelle levering

Snelle en goede levering

Vlotte levering, prima shirt gekregen

Service

Na telefonisch contact opnieuw kunnen bestellen met hoge korting. Service met een punt op de i.

Goed en snel geregeld

Ook snel geleverd