Goede prijs/kwaliteit

Prima shirtje voor een relatief lage prijs. Zeker een aanrader. Ook de bedrukking ziet er goed uit!

Prima shirt

Voor mijn zoon van 2,5 heb ik een maatje 104 retroshirt ('88) besteld. Normaal draagt hij maat 98, maar 104 past prima

Prima en snelle bezorging en hele mooie pakjes

Helaas wordt er niet meer getraind waardoor het pakje overbodig is.Daarom retour gestuurd

Duidelijk, helder, goede orderverwerking.

Prima product en levering.

De shirt waren er in een paar dagen! Mooie shirts en sokken, mijn jongens zijn klaar voor het EK!!

Prima zaak.

Snel en correct antwoord op aparte vraag over de bestelling

Prima geleverd

Levering niet in 1 dag

Twee mooie tenues voor mijn zoon besteld. Helaas wel pas na 3 dagen geleverd (maandag besteld, donderdagmiddag bezorgd). Dus later dan verwacht / gehoopt. En omdat ik geen melding kreeg dat het langer zou duren, me wel even zorgen gemaakt of alles goed zou komen. Maar uiteindelijk tevreden

Snelle levering, ook met naam bedrukking.

Shirts zijn zoals vermeld qua maatvoering aan de kleine kant, dus maar groter is beter. Verhouding breedte/lengte klopt niet helemaal.

Goede kwaliteit

Snelle en goede service. Echt blij met mijn shirt.

Heel mooi shirt

Super mooi shirt. Maar helaas echt veel te klein. Ik had al een maat groter, maar was echt nog te klein. Omdat hij gepersonaliseerd is , kan hij niet terug. Nieuwe besteld. Maar nu is het wel een heel duur shirtje geworden. En de sokken vallen trouwens weer erg groot. Verder wel echt heel mooi en goede kwaliteit.

Het plaatje en het geleverde artikel bracht niet wat ik hoopte

Ontevreden

Snelle levering, ondanks de drukte, en mooie kwaliteit shirts!

Snelle levering, ondanks de drukte, en mooie kwaliteit shirts!

Toplevering, top kwaliteit.

Goede uitl eg qua maatvoering. Goede kwaliteit en levering.

Leuk shirt

Prima levering en goede kwaliteit shirt

Mooie pak en goeie maat

Goede en snelle service

De volgende dag werd het al geleverd. Op vragen krijg je ook snel reactie. Gewoon top!

Super gaaf tenue

Kleinzoon was er erg blij mee

Mooie kwalitatieve tenue!

Ik bestelde het voetbaltenue van Portugal en de mooie voetbalsokken. Het is een mooie tenue van goede kwaliteit. Ik heb een maatje groter genomen wat perfect past. Ook is het snel geleverd! Onze zoon is er heel blij mee! Erg bedankt!

Mooi tenue en snelle service

Snelle service en een mooi tenue. Bestelde het voetbalpakje op donderdag (met tekst opdruk) en kregen deze dinsdag binnen.

Beetje dunne stof

Hoi ,inderdaad maat groter bestellen Product is wel in orde klein puntje Stof mag iets dikker zijn.beetje dunne kant En ben bang dat er snel hapering in zal komen te zitten.wel tevreden met snelle verzending.kleur is ook mooi.gr

Jammer ik wilde er nog 1 bij bestellen met van Basten 12 XXL maar overal uitverkocht

Top shirt!

Mooie afwerking en heel blij met het shirt. De kwaliteit lijkt me ook helemaal top!! En ik heb op advies van de site een maat groter besteld. Ik houd ook niet van strakke shirts dus gelukkig zit hij top.

Je krijgt net niet waar je voor betaald

Een nep-Nederlands elftal shirt gekocht dat er net niet uit ziet als de echte en qua maat ook iets ruimer valt dan je wilt, maar goed je krijgt dus net niet waar je voor betaald. Tot nu toe voor mij wel de beste website waar ik voor een redelijke prijs (alle prijzen bij elkaar genomen) een prima sport-shirt kan kopen!

Snel geregeld!

Leuk shirt vooral die naam en nummer maken het compleet!

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK