Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Alle items zijn overzichtelijk waardoor het gemakkelijk is om te bestellen. Ook de levering ging snel en volgens afspraak. Ga zo door!

Perfect ! Keep up the good work !

Just perfect !

Hopeloos

Ik heb een bestelling geplaatst voor enkele voetbalshirts om cadeau te doen met nieuwjaar. Voor 22u besteld, morgen in huis werd mij verteld. 5 dagen later heb ik nog steeds geen shirt gezien. Ondertussen heb ik al enkele malen gebeld om te vragen waar deze shirts blijven en dat ze mij iets moeten laten weten indien dit niet tijdig bij mij zou geraken. Steeds kreeg ik de boodschap dat de shirts tijdig bij mij zouden geraken, dat ze gingen uitzoeken wat er was misgelopen en dat ze me terug zouden contacteren. Nog steeds geen feedback gehad of shirts gezien en het is te laat om nog een alternatief te kopen. Hartelijk bedankt !

Dit was mijn eerste ervaring

De verzending was snel en de levering was minder dan 24 uur

Snelle levering! Product was top!

Zonder problemen product besteld. Levering was erg snel. Product was goed! Neefje blij!

Snelle bezorging

zeer goed

vlotte afhandeling

Het is een mooi setje, wel wat dunne stof vergeleken bij andere voetbalpakjes. Hopelijk gaat mijn zoon er veel plezier van krijgen.

Goede klantenservice

Ontgoocheld

Jammer genoeg mijn bestelling niet ontvangen, onze zoon vond het super jammer dat zijn kerstcadeau er niet was!

Niks ontvangen

Jammer genoeg mocht ik (nog) niet ontvangen????

Voetbalsetje was erg mooi bedrukt!

Vlugge afhandeling.

Mijn eerste ervaring is zeer positief.

Snelle levering. Prima communicatie en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Prima communicatie en goede

Goede (na)service

in 1e instantie niks ontvangen. Blijkbaar kwam men pakje steeds aanleveren op tijdstippen wanneer kantoor gesloten was. Echter zeer snel mailverkeer met backoffice om alsnog nieuw leveringstijdstip / plaats af te spreken waarop 2 dagen na mijn mail de bestelling werd ontvangen!

Onze kleinzonen zijn er superblij mee. Topaankoop !

Snelle levering. Product voldoet aan de eisen.

snelle service

Snelle service, ondanks de drukke Decembermaand. Producten zijn netjes verpakt.

Prima!!

Snel en goed

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Had meer service verwacht!

T-shirt en broekje van Real Madrid besteld om kado te doen. T-shirt en broek in een envelop gepropt door voetbalshirtkoning en op de post gedaan. Envelop uiteraard gescheurd aangekomen. Niet zoals het hoort zeker gezien de prijs die ik ervoor betaald heb.

Het is een goede site. Zeker een aanrader als je een leuk kado voor je zoon of dochter wilt bestellen die gek van voetballen zijn.En ook met de bedrukking erop;-)

Vlotte service

Mooie voetbaltenue

Supergoed en supersnel geleverd

Het trainingspak ziet er goed uit en de naam en rugnummer heel goed. Maakt het speciaal

Vlugge levering

De voetbal t-shirt was de verkeerde maat en de voetbal t shirt was vuil. Heb het direct moeten wassen want geen tijd meer om terug te sturen

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK