snel & correct

Prima en snelle levering

Besteld en twee dagen later al geleverd Het us één kerstcadeau dus even afwachten of het goed gekeurd wordt

Goed verzorgd

Ik ben super trots dat het op tijd binnen was in deze drukke tijd

Tevreden

Naar wens en verwachting

Super snelle levering

De levering was supersnel de maat was goed .Onze zoontje zal heel blij zijn met kerst als hij zijn kado uitpakt.

Top site en service..

Top site.Prima prijzen. Komen afspraken na... binnen een dag heb jij je bestelling binnen.. zoals word aangegeven op de site. Aanrader!

Snel

Heel snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Mooi sportkleding en snelle service. Goed sportkleding bedrijf.

perfect

perfect

Correcte levering

Correcte levering

Snel en goed

Snel en goed

Supersnel

Ondanks drukte (Kerst), ondanks Corona, toch een zeer snelle levering! Kwaliteit weet ik nog niet, dat zal de tijd me leren.

een heel vlugge en correcte levering

een heel vlugge en correcte levering

Supersnelle levering, vooral in deze drukke tijd !!!

Bedrukking heel netjes gedaan.

Zeer snel juiste product ontvangen

Zoals op de site beschreven vrijwel direct verzonden. Een van de weinige kado’s in tijde van Corona snel werd geleverd!

Voortreffelijk!

Duidelijke website, mooi verzorgd product en levering volgens afspraak. Van harte aanbevolen!

Keurig!

Super tenue ontvangen! Aanrader! Lekker snelle levering en goed verpakt. Tenue valt wel klein maar had op voorhand al een maat groter besteld. Staat ook als advies er bij dus goede service want tenue past nu perfect!

Snel

Mooi shirt Snelle levering Bedankt

Heel snelle levering...!het is voor kerst reactie van zoon nog niet gezien..ik in ieder geval tevreden...

Netjes

Goede prijs

Snelle levering en goed product

T shirt en korte broek voldoen aanverwachting

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK