Redelijk leuke outfit; maattabel klopt niet

Shirtje was wel mooi gemaakt. Opdruk is prima. Levering was snel en netjes. De maattabel klopt niet; Shirtje was ruim 5 cm in breedte smaller dan in maattabel stond. Valt dus héél veel kleiner. (hadden we al rekening mee gehouden, maar viel dus nog kleiner uit dan verwacht) Oranje outfit gekocht. Shirt / broekje / sokken hadden drie vrij verschillende tinten oranje. Al met al wel redelijk oké, maar niet fantastisch. Qua prijs/kwaliteit wel in orde.

Uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit. Twee jongetjes blij gemaakt met het shirt van hun voetbalfavorieten.

Super snelle verzending, voetbaltenue voor mijn zoon was perfect!

snel besteld en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Uitstekend.

Geweldig. Goede en snelle levering

Service en product zijn top!

Snelle levering en mooi kostuum.

Netjes en correct

Alles volgens afspraak en snelle levering.

Snel en correct.

Ik vond het heel goed en kleinkind was er enorm blij mee

Perfect super!

Vlotte en superbediening !

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Heel goed !

Fijn dat je me geholpen hebt via de telefoon met het uitzoeken van de shirts, omdat Frenkie de Jong was uitverkocht. Ze zijn nu onderweg naar Oslo voor de verjaardag van de tweelingen ! groet, Sylvia

Prima bestelling, levering en materiaal.

Gepersonaliseerde trainingsvesten besteld en super tevreden mee. Mooi en vlotte levering.

Super!!

Snelle Levering, mooie kleding

Het verkeerde tenue was geleverd maar dit was snel rechtgezet en juiste tenue werd diorgestuurd. Snelle levering ondanks drukke periode.

Een kind gelukkig gemaakt !!

Snelle levering.

Snelle levering, dun materiaal.

Voetbal tenues snel in huis maar de stof is een stuk dunner dan de vorige sets die ik besteld had.

Bestelling was super snel binnen.

Op zich tevreden. Er staat duidelijk beschreven dat ruilen en retourneren gratis is, maar hoe je het artikel moet ruilen staat nergens. Jammer, dat is een verbeter punt.

Alles goed bezorgd.

Vlug en netjes bezorgd.

Goede site , duidelijk

Goed op tijd geleverd.

Goede tip op website om maatje groter te nemen.

Ik heb gelukkig niet lang moeten wachten

Producten zijn snel geleverd ondanks de begin december drukte.

Grandioos

Zeer snelle service en heel mooie tenues

Prijs/kwaliteit in verhouding

Snelle levering! Tenue zoals aangegeven. Pluspunt: Op de website staat een maattabel. Heel handig! Zo vermijd je een miskoop.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK