Besteld product niet zelfde als op de website

Shirt van Brazilië besteld met rugnummer en naam er op. Shirt komt zonder groene rand bij de mouwen zoals wel op de website staat afgebeeld. Na contact met voetbalkoning heb ik hierom een korting gekregen op het product. Dit is, een nette afhandeling en goede, service die ik waardeer. Ik kan daarom aanraden hier te bestellen.

matig tot lecht

Het bestelde shirt was, ondanks de waarschuwing een maat groter te nemen niet 1 maar wel 4 maten te klein. Ben in afwachting van de afhandeling

Wat een prachtige service en zoooo. snel

Makkelijke website en snelle levering

Alles was erg goed alleen jammer dat het pakketje niet rechtstreeks naar Amerika kon worden gestuurd

Leuk setje voor deze prijs.

Leuk setje voor deze prijs. Wit broekje schijnt heel erg door.

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie prijs, zeer tevreden.

Leuk tenue voor n leuke prijs

Mijn zoontje is er super blij mee. Goede pasvorm en ziet er prima uit.

Surinaamse vlag volgende dag prima in huis

Mooi pakje

Mooi pakje. Het broekje was helaas het stiksel los. Na contact te hebben gehad een nieuwe opgestuurd gekregen. Goede service

Goedkoop spul

ik vind t erg goedkoop materiaal.ik heb 62.90 betasld voor pakje met bal.vandaag binnen gekregen .ik zeg in vergelijling met adidas puma etc ..koop de echte dit is zwaar fout materiaal.echt chinees .ik basl hier erg vsn !!? Lijkt ook niet op de fotos!!! Terugsturen kan niet omdat er bedrukking op staat .logisch maar zoo slecht ..niet kopen!?

Snel en goede kwaliteit

De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. De prijs- kwaliteitverhouding is ook goed en de levering is erg snel!

Kwaliteit kleding en echt de volgende dag binnen

Goeie service binnen 1 dag binnen ook duidelijk aan gegeven

Leuk shirt prima levering

Snel geleverd en ziet er top uit

Top kwaliteit!

De kleding blijf jarenlang mooi!

Prima kwaliteit , voor een zeer gunstige prijs

Mijn kleinzoon is heel tevreden met dit mooie voetbal tenue , hij is er super blij mee.

Mijn dochter is heel blij met haar voetbal tenue!

Mijn dochter is heel blij met haar voetbal tenue! Prima pasvorm en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Mijn zoon is trots op zijn knappe voetbaloutfit waar hij zeker mee gaat scoren :-)

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Top kwaliteit en levering, alles was OK

Alles was zoals verwacht en ook de kwaliteit is en prijs is top. Wij kopen hier zeker nog.

Bestelling was niet goed, ondanks direct bellen is het toch nog verkeerd gegaan

Toen we per mail direct na bestelling de faktuur zagen stond er een extra shirt op die we niet wilden. We hebben direct gebeld en dit doorgegeven, het zou eraf worden gehaald. Dat is niet gebeurd, volgens de mails hierover was de wijziging niet op tijd aangekomen voordat het pakket was opgestuurd. Echter, aan de mailwisseling te zien zat er 2 uur tussen ons telefoontje met de wijziging en de verzending, en toch is het jullie niet gelukt om de wijziging door te voeren? Waarom staat er dan dat je direct moet bellen om eventuele wijzigingen door te voeren? Heel slecht gedaan van voetbalshirtskoning.nl, als jullie werknemer direct de wijziging had doorgegeven had het ons een hoop gedoe bespaart.

Zeer goed kwaliteit

Mijn kids zijn erg tevreden mee

Kado viel goed in de smaak

Tevreden over levering en product, aandachtspunt is dat de opdruk niet mooi strak op het shirt zit

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede service en snelle levering! Bedrukking ziet er mooi en netjes uit

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK