Mooi shirt. Snel geleverd. Mooie duidelijk letters op rug

Snel en goede kwaliteit

Alles was prima Levering Maat Kwaliteit

Precies wat ik verwachtte

OK

levering is zoals ook gehoopt werd

plus: goede product en zoals verwacht werd min: algemene communicatie over levering kon net iets beter

Prima kwaliteit

Goeie service. Leuke prys voor goeie kwaliteit.

Goed en naar wens geholpen

ik had een vraag gesteld, duurde even voor deze werd beantwoord, maar daarna supersnel mijn bestelling ontvangen. Prijs/kwaliteit naar volle tevredenheid

Een hele blije zoon!

We hebben het voetbalpakje van Juve voor onze zoon gekocht. Hij is er super blij mee! Pakje ziet er heel mooi uit, de maat is goed en het was snel binnen. Wij zijn tevreden klanten!

Kwaliteit en service goed

Een zeer blije jongen met zijn Ajax tenue

Snel

maar shirt had wel 2 maten groter gekund!

Kwalutatief

Mooi kwalitatief tenue...

Ik heb 2 keer dezelfde Mbappe tshirt gekocht als cadeautje omdat het zo goed was gegaan! Erg goed bevallen

Snelle bezorging, mooi pakje!

Het pakketje was er binnen een dag. M’n zoontje is erg blij met zijn Barcelona tenue. Maar is prima en de prijs was ook leuk!

TOP

Mijn ervaring, zeer snel geleverd. En onze kleindochter, was Super blij met haar tenue

2e bestelling en was weer top

Prijs kwaliteit. Mijn kids zijn steeds in de wolken Goede levering en levertijd

mooi afgewerkt voetbaltenue en goede kwaliteit.

Door de crisis en wat gesukkel bij DPD heb ik een beetje langer dan verwacht op het pakketje moeten wachten. Maar mijn kleinzoon is in de wolken met zijn Belgisch voetbaltenue.

Snel besteld, snel geleverd

Tuut, tuut..., lijkt Overtoom wel !!!

prima shirt

shirt valt wel klein uit, blij dat ik een 2 xl besteld heb voor iemand die normaal maat m/l draagt.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit kleding

Mooi voetbaltenue

Ondanks de gekke tijd waar we in zitten werd het voetbaltenue snel geleverd. Fijne service.

Snelle goede service

Mooi pakje voor mijn jarige zoon. Zeer blij mee

Uiterst tevreden

Ik ben zeer tevreden! Het was er heel snel en het truitje ziet er ook heel mooi uit! Mijn neefje is er tevreden mee!

snelle service en levering. dik tevreden

Bestelling ging makkelijk onlinne en levering was snel. ook nu tijdens deze crisis.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK