Goede service. Werd snel bezorgd. De track en tracé code kreeg je snel. Kwaliteit shirt is erg goed. Prijs en kwaliteit prima. Mijn zoon of ik weer shirt nodig heb bestel ik weer bij jullie.

Top klantendienst

Retour snel en zonder problemen verlopen

snelle levering top !!!

Zeer vlugge levering en de maat die ik bestelde zit helemaal goed!

Een voetbalpakje besteld voor onze kleinzoon voor zijn 9e verjaardag en deze van Liverpool zat perfect en hij is er superblij mee!!

Ik heb trainings pak van EK 88 mooi zit uitstekend snelle levering

Goed product

2 voetbaltenue s besteld voor de kleine mannen en passen perfect en zeer mooi afgewerkt !!

snelle levering mooi kwaliteit product

ondanks corona crises toch snel geleverd

ik heb het voetbalshirt voor mijn neef gekocht. Alleen het shirt is een stuk kleiner dan volgens de maattabel die erbij staat (lengte van shirt M is ca 64 cm ipv 70.5 cm volgens de maattabel) en dat was wat jammer want daardoor was het shirt eigenlijk wat te krap.

Leuk shirt

Mijn kleinzoon vond het shirt en sokken prachtig. Ik iets minder. Broekje niet leverbaar, kan ook niet op na sturen gezet worden. Broekje apart bestellen, indien weer leverbaar, kost dan gewoon meer dan € 10 extra tov de setprijs.

Heel tevreden over het voetbaltenue

Zowel van maat/ kleur/ belettering... ben ik uiterst tevreden met het voetbaltenue voor mijn zoon. Ik vond het wel niet zo goedkoop, maar wel de moeite waard.

We hadden een teneu besteld. Er zat een pennenstreep op. De dag erna hadden we al een nieuw broekje binnen.

Tevreden over het product

Gezien de omstandigheden blij met de snelle levering

Uitstekende service

Een snelle reactie en adequate afhandeling

Goede afwikkeling van de bestelling

In eerste instantie niet alles in de goede maat geleverd, maar netjes opgelost in 2e instantie!

Super service!

In de eerste plaats kan je hier betaalbare shirts/sets vinden van goede kwaliteit. Er liep bij ons iets mis met de levering, ik kreeg zeer snel antwoord EN een oplossing! Zeer tevreden en wij bestellen hier zeker opnieuw.

Een heel blij kleinkind met z’n cadeau op afstand showend!!

Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product

bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Prijzen ook goed. De outfits waren vlot binnen en de kids zijn er blij mee.

Zeer snelle levering

Mijn petekind was supertevreden met zijn gepersonaliseerde shirt.

zeer mooi pakje kleinkind was zeer tevreden

snelle levering ondanks corona(3 dagen)

Mooi pakje

Snelle levering en een mooi tenue goede kwaliteit

Snelle service, goeie referenties en duidelijke foto's

Zeer aangenaam verrast, ondanks de corona maatregelen vorige dag besteld vandaag al in huis. De truitjes zijn zoals omschreven. Dat je een maat groter moet nemen staat duidelijk omschreven dus geen probleem daarmee. De kost om te drukken is wat hoger maar als we eerlijk zijn de glimlach op u kind zijn gezicht is in mijn ogen dit wel waard. Al bij al voor mij een zeer positieve ervaring.

Goede kwaliteit, snel in huis. Top service

Prima waar en snelle service!

Alles prima en op tijd geleverd

Vlot en correct !

1 Kromme kerkstraat 1