Flink aan de prijs

Omdat het tenue niet origineel is en merkloos, vindt ik 50 euro een hoop geld. Ik heb deze gekocht omdat mijn kleinzoon dit graag voor zijn verjaardag wilde hebben. Er was weinig alternatief.

snelle levering- artikel beantwoordt volledig aan beschrijving

zie hierboven

Snelle levering en goede service

Snelle service en coelante nazorg klantenservice

Perfect inorde

Perfecte levering

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Snel

top

Snelle en juiste levering. Het petekind was in de wolken met de outfit van Juventus.

Toppie

Shirt besteld en na een dag binnen

Niet op tijd geleverd, teleurgesteld

Ik bestelde het setje op vrijdag 27/12, deze zou zaterdag 28/12 bezorgd worden volgens de website. Helaas, ook wij kregen niets op die dag. Onze zoon zou het pakketje voor zijn verjaardag krijgen op de 29e maar hadden dus niets!!! Op de 30e werd het uiteindelijk bezorgd, een dag te laat dus!

Wat een superbedrijf!

Ik heb een Nederlands Elftal shirt gekocht voor mijn zoontje met eigen naam en nummer, het moest de volgende dag binnen zijn. Voetbalshirtskoning heeft ervoor gezorgd dat het netjes de volgende dag binnen was. Geweldig!

zeer goed

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Goed geregeld. Op tijd. Goeie kwaliteit.

Leuk.

Snelle levering, mooi shirt

Duidelijke site om te bestellen. Shirt ziet er kwalitatief goed uit. Handig dat de maten van de shirts op de site staan, zo weet je precies welke maat je moet bestellen

Snel en correct

Na bestelling via mail bevestigd. Geen fouten. Snelle levering. Top

goed geregeld

snelle levering is prettig zaken doen

heel erg teleurstellend

ik bestelde op 26/12 een pakje om op 31/21 als cadeau te geven op 31/12 nog steeds niks ontvangen wat niet de belofte is dat het de volgende dag zou toekomen was een simpel setje zonder bedrukking was zeker de laatste keer

Had er meer van verwacht

Cadeautje viel tegen. Mijn neefje zei dat het maar een nep Juventus shirt was.

Liegen over bestelling

Gebeld wanneer mijn verzending verzonden zou worden. Toen werd verteld dat ze mijn bestelling niet in behandeling genomen hadden. Ze zou het gaan regelen en de bestelling zou dezelfde dag verzonden worden zodat ik de bestelling de volgende dag zou krijgen. Helaas zag ik niks in de track and trace en ik ging bellen. Toen werd verteld dat ze de bestelling niet verzonden hadden. Hierdoor te laat binnen en een dochter die teleurgesteld is. Dat iets te laat geleverd word is tot daar aan toe. Maar dat ze er over liegen en afspraken niet na komen is niet netjes. Voor mij de laatste keer geweest.

Snelle levering, past perfect

Kids blij ouders blij :-)

Slechte communicatie

Geen communicatie noch email van Track & Trace.. Bij telefonisch contact kreeg ik geen verdere informatie buiten dat ik wel een email zou ontvangen?! Uiteindelijk heb ik antwoord gehad via email aan klantendienst en was mijn pakje afgeleverd in plaatselijke afhaalpunt? Betere communicatie en beetje wil om verder te helpen en informeren zou volstaan hebben...

snel en goed

Het heeft even geduurd alvorens ik dit review kon schrijven, omdat het tenue naar Noorwegen gestuurd moest worden voor mijn neefje, maar hij is er heel blij mee en vindt het super!

Ik ben tevreden

zondag de 22ste besteld hoopte nog voor de Kerst het in huis te hebben maar dat lukte niet met de Kerstdrukte geen probleem , kleindochter hartstikke blij , we hadden het al een maat te groot besteld maar bleek nog te klein dus ik retourneer de broek en het shirt en bestel daarna grotere maten dus al alles goed afgewikkeld wordt ben ik zeer tevreden en mijn kleindochter ook.. Piet van Loon

vlotte corecte levering

Levering was snel zeker in de kerstperiode. De maten vielen idd kleiner uit. Gelukkig was dit duidelijk vermeld en had ik er rekening mee gehouden.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK