Maat klopt van geen kant

Mijn beklag gedaan, maar kan niet retour omdat de naam erop staat🥴 Zit nu met een shirt waar ik niets aan heb en moet dus op zoek naar een nieuw kado(weg geld😔)

Snelle en correcte levering

Hou er wel rekening mee dat de kwaliteit niet zoals de echte truitjes zijn

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Werden goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering, juiste productomschrijving

Na telefonisch contact. Bestelling geplaatst. Retourneren en juiste facturering. Echt snel en netjes geholpen.

Strakke bestelprocedure, product matig t.o.v originele shirts

Zie bovenstaande opmerking

Besteld, snel in huis en het juiste geleverd.

prima kwaliteit, snel geleverd

Ik bestelde een Bayern-München-shirt voor mijn kleinzoon die negen jaar wordt. Twee dagen later had ik het shirt in huis, voor een prima prijs en het is van uitstekende kwaliteit.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Een snelle service gekoppeld aan een goed product tegen een prima prijs.

Bezorgdienst was mijn pakje kwijt. Voetbalshirtskoning heeft dit zeer snel opgelost. Waarvoor dank. Zeker een aanrader goede prijs/kwaliteit

Goed product snelle levering

Reeds de 2e bestelling en steeds kwaliteit en op tijd geleverd

Vlugge levering

Heel vlug geleverd! Het betreft kerstcadeautjes dus of de voetbaltenutjes goed zijn weten we nog niet...

Geen woorden maar daden 😂

Prima geregeld en afgehandeld !

Aanrader

Snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk plaatsen van de order, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Bedankt!

Op zondag besteld en op woensdag geleverd, wat nog best snel is gezien de drukte van sint en kerst. Zoontje was ook superblij met zijn gepersonaliseerde tenue

Service ontbreekt

Twee keer wat besteld. Eerste keer ging alles goed. Mooi product voor een mooie prijs. Tweede keer ging er wat mis bij de levering en dan vind je geen luisterend oor bij de klantenservice. Goede argumenten worden simpel aan de kant geschoven en er wordt geen verantwoordelijkheid genomen. Kortom: goede prijs/kwaliteit verhouding, maar verwacht geen service.

Bestelling was makkelijk en levering was snel.

Geweldige snelle service

's avonds besteld en volgende middag om 12u al in huis. Wat willen we nog meer. Super service en geweldige snelheid.

Snelle levering, goede kwaliteit

Last minute cadeau goed op tijd geleverd, kwaliteit is heel goed, mooi shirt en broekje.

Gewoon goed

Vlotte verzending en tevreden over aankoop!

Goede snelle levering goede prijs kwaliteit perfect pasvorm

snelle levering en goede kwaliteit

Zeer positief en klantvriendelijk

1 Kromme kerkstraat 1