Slechte service tenue zag er wel goed uit

Ik had een tenue besteld maar kreeg de verkeerde ze konden er niks aan doen zeiden ze omdat de link die ik gebruikte van dit tenue was maar ik wist zeker dat ik dat niet had gebruikt en anders stond de link onder de verkeerde ik snap wel dat ze hem niet terug konden nemen omdat het met naam was maar vind wel dat ze zich er wel.makkelijk van af maakte door niet mee te denken voor een oplossing

Goed tenue

Helaas nog niet te beoordelen aangezien het een kerst cadeautje is.

Prima maar maathantering klopt niets van

Maar goed dat er stond; "ze vallen klein uit" voor mijn dochter van 12 die normaal een damesmaat 'S' heeft heb ik een "M" besteld en zelfs dat houdt niet over. Vreemd dat je niet kunt vertrouwen op een aanduiding "S" of "M". Waarom niet een Europese standaard aanhouden? Kwaliteit prima, levering vlot, opdruk uitstekend.

What jou see is wat you get

Snel bezorgd. Mooie kwaliteit!

Supertevreden

De bestelling was vlug eb correct geleverd . Voor herhaling vatbaar .

Uitstekende service en de maten vallen prima

Super blij de shirtjes vallen goed

Vlot, bereikbaar en zeer flexibel

De bestelling liep zeer vlot. De site is intuïtief, duidelijk en praktisch. Voor eventuele aanpassingen vind je snel een contactnummer. Top!

Product en afhandeling zeer goed

Prime Helemaal Goed

Makkelijk besteld vlot geleverd goede kwaliteit

Snel en top

Snel geleverd en kwaliteit goed

Vlotte bestelling en levering, juiste maat advies.

Overzichtelijke site, top product en snel in huis

Overzichtelijke site, top product en snel in huis, zelfs enkele dagen voor 5-12!

Snel en efficiënt voor goede kwaliteit

Top kwaliteit en service

onovertrefbaar

Prijs kwaliteit niet te kloppen en een snelle levering gewoon TOP

Alles prima geregeld, zou het zo weer doen

Snelle levering en zag er prachtig uit

Mooie kleding, snelle levering. Kortom een aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit

Zoals het hoort en alles volgens afspraak

Volgens afspraak zo als het hoort

Perfect. Heel blij met het tenue.. prijs/kwaliteit super. Snelle levering. Verloopt zeer vlot. Heb al enkele malen iets gekocht en elke keer al tevreden geweest.

snel en mooi

vandaag besteld morgen in de bus. goeie kwaliteit voor een goeie prijs.

Zeer prettige ervaring

Kleinzoon heel blij met Barcelona setje. Een prettige ervaring met jullie webwinkel, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel en goed geleverd!

prima service!

Levering was niet in 1x goed. Verkeerde maat geleverd van een artikel. Kan gebeuren... 1 telefoontje en de volgende dag het juiste artikel in huis, zonder gezeur! Top!

Gewoon goed professioneel bedrijf

Je krijgt snel wat je vraagt voor een redelijke prijs.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK