Niet zo snel als beloofd

"Voor 22u besteld, volgende dag in huis" werd niet behaald. Ik bestelde om 21u en had het 2 dagen later in de loop van de avond in huis. Niet overkomenlijk natuurlijk, tenzij je de dag voor de wedstrijd bestelt. Verder prima product hoor!

Snelle service, correcte maten en goede kwaliteit

Snelle service, correcte maten en goede kwaliteit

Alles perfect verlopen

Geleverd zoals belooft

Snelle levering, maar het shirt begint al scheuren te vertonen

's avonds besteld en de andere dag keurig geleverd!

Duur en zeer zeer slechte kwaliteit

Ik schrok van de prijs toen ik 3 shirts (2x shirt 54,90 en 1 set van 65,90) liet bedrukken, maar voor die prijs ging ik er vanuit dat het dan in elk geval wel goede kwaliteit kleding zou zijn, ik dank stiekem zelfs dathet vast offciele shirts moeten zijn voor zo'n prijs. Maar het omgekeerde is het geval. Supergoedkoop dun materiaal, na uur normaal dragen zaten er al allerlei (witte) haaltjes in het oranje shirt. Mijn zoon heeft heel veel sportshirts uit diverse prijsklasse en die hebben allemaal totaal geen haaltjes ondanks al jaren intensief gebruik. De sokken zijn van goedkope kunststof, vreselijk voor in schoenen. Hoe verzin je zulk materiaal voor sokken? Mijn zoon was zo teleurgesteld dat zijn shirt na een paar uur al zo lelijk werd, gewoon sneu voor hem. Wat een afzetterij.

Het materiaal is kwalitatief echt zwaar tegenvallend.

Voor een shirt van 38,- verwacht ik een betere kwaliteit dan het type. Alles is volledig jaren 80 qua kwaliteit maar je betaalde in die tijd ook geen honderd gulden voor een dergelijk shirt. Bovendien werd het shirt niet zoals aangegeven de volgende dag bezorgd maar wij moesten er vier dagen op wachten.

Op tijd geleverd. Shirt voldoet aan beschrijving.

Goed op de hoogte gebracht van levering, leveringstijd, en maat ban het shirt. Allemaal prima en zeker 4 sterren waard. Een ster minder gegeven omdat ik de prijs van het shirt erg hoog vind en dan ook nog bezorgkosten.

Mooi tenue en snel geleverd

Het Barcelona tenue is mooie kwaliteit en ze hebben het snel geleverd.

Levering zoals beloofd.

Geweldig!

Vlotte bestelling en nog vlotter geleverd! Voor herhaling vatbaar.

GEWELDIGE KWALITEIT

de shirts die ik had besteld waren zeer hoge kwaliteit

Fijne service met n goed product

Ja mooi

Ja mooi

twee bestellingen maar erg blij

Ik heb echt niks gezegd maar super heel blij

Prijs kwaliteit is oké levering snel

Bestelling snel geleverd Ziet er mooi uit! Enkel jammer dat de opdruk snel lost.

Zeer slechte ervaring

Voor 22.00 besteld dag nadien niets ontvangen. Levering pas 5 dagen later. Op mails geen antwoord gekregen.

Mooi afgewerkt setje

Overzichtelijke site en snel geleverd in België

Goede service, goeie kwaliteit

Precies wat ik had verwacht

Geen retourlabel en na 4dagen geen antwoord

Bij mijn bestelling was geen retourlabel aanwezig. Na 4 dagen nog steeds geen antwoord na doorsturen van dit issue.

Klantvriendelijk

Vol enthousiasme 2 shirtjes besteld, vergeet ik de kortingscode in te voeren. Geen enkel probleem! Op mijn mail werd vlot gereageerd en het geld van de code teruggestort. En dat alles binnen 2 dagen, ook de shirtjes in 2 dagen in huis zoals beloofd! Top!

Top snelle service

Zeer goed en leuk truitje

Ideaal om een persoonlijk truitje te laten maken. Aanrader!

Vlugge levering, mooi materiaal, super blij

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK