Pluspunten

De juiste maat was niet beschikbaar. Misschien ruimere stock voorzien?

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Overall great experience - cheap, very fast service (I had to return the first shirt because it was too big and it only took a couple of days until I got my money back and could order a new shirt), high quality shirts.

nothing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk een goede oplossing, echter die kwam pas nadat ik aangaf de bestelling terug te sturen.

- Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis; Dit was in mijn geval zeker niet waar. Ik heb donderdag een bestelling geplaats, kreeg een mail waarin stond dat de bestelling zaterdag zou komen. Dit kwam niet uit, ik moest het pakket vrijdag ontvangen. Pakket was dus sowieso te laat, maar het opvallendste: Ik kreeg het pakket uiteindelijk pas op woensdag. - Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug, waardoor nog een enigzins goede ervaring met het bedrijf heb. Echter melden dat je binnen 24 uur levert en er vervolgens 6 dagen over doen is wel bizar. - Ze kunnen meer meedenken in oplossingen. Ik heb verschillende dingen voorgesteld (adreswijzigingen etc), maar dat "kon" allemaal niet. - Ze moeten beseffen dat nieuwe klanten een winkel/webshop afrekenen op hun eerste ervaring. Bij mij was deze ronduit slecht, maar kreeg de indruk dat dat ze weinig uit maakt. Zonde.

Pluspunten

Snelle Levering, vrijwel alles uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

Een leuk setje voor jongens voor een goede prijs!

2 sterren: slechter dan verwacht

shirt is te dun, je ziet er een ander t-shirt doorheen schijnen.,

Pluspunten

Heel goed dat er vermeld wordt dat de shirts klein uitvallen en dat er een maattabel bij zit. Goede en snelle levering.

Pluspunten

Snelle goede levering!

Geen! Behalve dan dat het jammer was dat het bestelde shirt niet meer in maat L te verkrijgen was. Nu loopt mijn kleinzoon in een veel te groot shirt!

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Hele snelle levering, prima service en blije kinderen

Pluspunten

Zeer correcte en vriendelijke klantenservice, opdracht van gepersonaliseerde bestelling prima uitgevoerd. TOP!!!

Pluspunten

Alles naar wens

Pluspunten

- Duidelijke, gebruiksvriendelijke website met ruime keuze - Opmerkelijk gemak waarmee een vergissing (bij het kiezen) van de klant rechtgezet wordt

- Er lijkt nog iets te schorten aan de website. Zo waren heel wat pogingen nodig om het adres en de naam van de gemeente in te vullen. Een ander probleem was de keuze van de betaalkaart. Zo kon b.v. niet betaald worden met de Belgische Argentakaart, noch Bancontact, noch Mastercard. Besluit: voor Belgische klanten loopt (naar ons aanvoelen)bestellen en betalen nog niet helemaal van een leien dakje. Tenzij dit aan de instellingen en de beveiliging van onze eigen computer ligt?

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

aangeven wanneer iets wel leverbaar is

Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

Snelle levering Goede leveringsinformatie

Gebruik beter verpakkingsmateriaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke prijs, snelle levering

Er was een zijnaadje niet goed gestikt, zo' n 5 cm open. We hebben het zelf dicht gemaakt omdat we het anders niet op tijd cadeau konden geven.

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC