Alles oké.

Alles in orde.

Na ontvangst van een oranje shirt bleek deze niet in orde te zijn. Zonder probleem werd deze direct vervangen! Echt een top service!!

Slechte kwaliteit, veel geld

Zeer slechte kwaliteit voor heel veel geld, nooit meer

fantastisch

Ik had een shirtje gekocht van de nationale ploeg, goed ontvangen, goeie maat en levering

super

ondanks da het hectisch is mee euro'20...toch thanks voor de service....wij zijn super blij

was goed maar niet uitzonderlijk

zou normaal na drie werkdagen verzonden worden maar werd pas de vijfde werkdag verzonden

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Snel en goed gegaan

Goeie ervaring.

Slechte kwaliteit shirtjes, bedrukking ook niet goed

Kwaliteit shirtjes is slecht, heel eenvoudig polyester. Mis hier echt de prijs/kwaliteitverhouding. Bedrukking was ook slecht. Ik kreeg dezelfde bedrukking qua grote als mijn zoontje van 2. Bedrukking bij hem (maat 104) was prima: paste goed op de shirt en was groot genoeg. Ikzelf heb maat Xxxl (shirts vallen heel klein), en kreeg dezelfde formaat bedrukking. Ziet er niet uit op zo’n groot shirt

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Prima kwaliteit en goed bedrukt

Netjes geleverd

Netjes geleverd, mijn mening is dat de prijs voor het geleverde aan de hoge kant is. Maar vooruit!!! Niet zeuren , het ziet er netjes uit

Leuk shirt - late levering

Snelle levering en goede communicate

Prijselijk , vlug , …

Steeds tip top in orde

Gewoon goed!

Snelle levering en product van goede kwaliteit.

heel goed

de thirts en broekjes zijn heel mooi echt een aanrader

Goed opgelost top!!!

Heel mooi shirt ontvangen

Prima en verzorgt

Prima shirt

Prima shirt, snel geleverd en past goed. Lengte klopt qua maat, mouwen zijn iets langer maar hoort bij de stijl, alleen onder de oksels zit het shirt strakker vanwaar je een maat groter zou moeten overwegen.

Super levering.

Het bestellen as makkelijk en de levering As optijd. Super

Speedy gonzalez snel geleverd!

Savonds rond 21h besteld en de volgende morgen om half 9 lag het al in de brievenbus! Ik ben echt nog nooit zo snel op m’n wenken bediend met online aankopen! Verder werd het dol enthousiast ontvangen dus echt een topper qua cadeau!

Een t-shirt van de Rode Duivels aan een betaalbare prijs!

Een officiële t-shirt van de Rode Duivels is heel duur en het wordt extreem duur als iedereen van de familie er één wil, voetbalshirtskoning biedt de oplossing!

Succesvol cadeau

Mijn kleinzoon wilde het tenue direct aan, dus dat zegt genoeg!

Goede kwaliteit en snelle service

Had het truitje binnen de week thuis geleverd. De kwaliteit is net zo als de echt truitjes.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK