Goed betrouwbaar bedrijf

Pakje iets later geleverd, maar product voldoet goed.

Tevreden

Tevreden snel geleverd met bedrukking

snelle levering topkwaliteit en goede prijs!!!

Heel tevreden, prijs -kwaliteit

Zelf in een woord: geweldig

Zelf in een woord: geweldig

Goede en snelle service

Snelle service en goede kwaliteit

Redelijk

Een mail moeten sturen, want de bedrukking moest er toch af t.w.v. €19,95 Nieuwe aanpassing ontvangen, echter waren hier de sokken t.w.v. €6,- in mindering gebracht. Uiteindelijk weer een mail gestuurd, dat het niet klopte. Uiteindelijk wel de juiste bestelling ontvangen.

Altijd al willen hebben

Zeer positief

Perfecte service

Snel, duidelijk en prima product

Viel tegen

De shirtjes waren erg nep. Heb ze daarom ook retour gestuurd.

Goede prijs/kwaliteit

Prima shirtje voor een relatief lage prijs. Zeker een aanrader. Ook de bedrukking ziet er goed uit!

Prima shirt

Voor mijn zoon van 2,5 heb ik een maatje 104 retroshirt ('88) besteld. Normaal draagt hij maat 98, maar 104 past prima

Prima en snelle bezorging en hele mooie pakjes

Helaas wordt er niet meer getraind waardoor het pakje overbodig is.Daarom retour gestuurd

Duidelijk, helder, goede orderverwerking.

Prima product en levering.

De shirt waren er in een paar dagen! Mooie shirts en sokken, mijn jongens zijn klaar voor het EK!!

Prima zaak.

Snel en correct antwoord op aparte vraag over de bestelling

Prima geleverd

Levering niet in 1 dag

Twee mooie tenues voor mijn zoon besteld. Helaas wel pas na 3 dagen geleverd (maandag besteld, donderdagmiddag bezorgd). Dus later dan verwacht / gehoopt. En omdat ik geen melding kreeg dat het langer zou duren, me wel even zorgen gemaakt of alles goed zou komen. Maar uiteindelijk tevreden

Snelle levering, ook met naam bedrukking.

Shirts zijn zoals vermeld qua maatvoering aan de kleine kant, dus maar groter is beter. Verhouding breedte/lengte klopt niet helemaal.

Goede kwaliteit

Snelle en goede service. Echt blij met mijn shirt.

Heel mooi shirt

Super mooi shirt. Maar helaas echt veel te klein. Ik had al een maat groter, maar was echt nog te klein. Omdat hij gepersonaliseerd is , kan hij niet terug. Nieuwe besteld. Maar nu is het wel een heel duur shirtje geworden. En de sokken vallen trouwens weer erg groot. Verder wel echt heel mooi en goede kwaliteit.

Het plaatje en het geleverde artikel bracht niet wat ik hoopte

Ontevreden

Snelle levering, ondanks de drukte, en mooie kwaliteit shirts!

Snelle levering, ondanks de drukte, en mooie kwaliteit shirts!

Toplevering, top kwaliteit.

Goede uitl eg qua maatvoering. Goede kwaliteit en levering.

Leuk shirt

Prima levering en goede kwaliteit shirt

Mooie pak en goeie maat

75 Zwolseweg