Goede kwaliteit. Niets mis mee.

Goede kwaliteit.

Slecht

Slechte service... 1 setje retour gedaan omdat het veel te klein viel... Een ander setje weer besteld en betaald en ontvangen maar Ik wacht nog steeds op mijn geld van het retour... mijn mails worden niet beantwoord... Nooit meer... Ik wacht nog 1 week en dan neem ik maatregelen...

Snel geleverd en met de maattabel kwam ik er goed uit wat de juiste maat zou zijn. Mooi tenue, zeer blije dochter!

Prima winkel

Voetbaltenue besteld, snel geleverd en mijn zoontje is erg blij met zijn voetbaltenue.

Betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld, qua prijs-kwaliteit en snel! En mijn zoon happy met zijn pakje!

Geweldig.Elke keer weer

Alles is altijd dik in orde.De kwaliteit en de bezorging

Snelle levering en goede kwaliteit

jammer dat het klein valt, dus maat groter bestellen

hij krijgt het vandaag voor zijn verjaardag

wij zijn benieuwd hoe hij het vind

Prima! 👍🏻

Een shirt voor me dochter besteld. Volgende dag al in huis. Goede kwaliteit!

Leuk tenuetje, snel bezorgd.

Voetbaltenue voor mijn zoontje van 5 besteld. Snel bezorgd, hij was er heel blij mee. Heb al eerder wat besteld, toen zelfde ervaring. Was ook reden om weer hier te kopen.

Mooi voetbaltenue

Voetbaltenue ziet er prima uit. De opdruk is ook prima. Goed contact via e-mail!

Mijn

Jullie bezorgon snel. Dat vind ik goed

prima zaak !

leuk product , goede kwaliteit , snelle levering , maatvoering wellicht ter discussie

fijne site en snelle levering

Site geeft goede informatie. Maat groter besteld, al vond ik het nog best klein. Maar beide setjes zaten goed. snelle levering, alle info op de mail, netjes afgehandeld

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooi tenue ontvangen voor mijn zoon voor een redelijke prijs! Alleen jammer dat er geen bijpassende sokken bij zaten.

Snelle levering!

Gebruiksvriendelijke webshop en snelle levering!

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Dit is het tweede shirt voor mijn kleinzoon in Australië. Ik hoop dat hij er net zo van geniet als van het eerste

Goederen zijn niet geleverd

Teleurstellend, eerdere leveringen waren goed. De laatste bestelling zijn de goederen niet geleverd. De vraag om dit in te vullen, is dan ook behoorlijk lachwekkend.

Tevreden kwaliteit van kleren. Slecht service van DHL

Ik geef 5 sterren aan kwaliteit van kleren. Super goed! Maar 0 ster aan DHL, wat een slecht bedrijf is her. DHL was maar een keer langsgekomen , niemand thuis en daarna niet meer teruggekomen, en direct terug sturen naar de verkoper. Gelukkig verstuurt voetbalskoning nog een keer met PostNL, binnen 2 dagen ontvangen.

Oké

Ga zo door.

Keurig snel geleverd.. stevig verpakt.. als tip zou ik retouren wat makkelijker maken..

Gewoon goed

Optijd geleverd, mooi product, degelijk en mooie bedrukking .

Goede en snelle service

Goede en snelle service en het product is precies zoals op de foto's staat afgebeeld

Juist op tijd meteeste zorg👍

Mooi de kleur en vorm, en vooral op tijd geleverd, vlot...

Mooie kwaliteit en snel inhuis

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC