Fout product geleverd

Voetbalpakje besteld voor mijn zoon van Christiano Ronaldo. Pakje heeft wel de juiste kleuren maar "Ronaldo 7" staat er niet op. Maar ondertussen wel een terugbetaling ontvangen.

Prima qua prijs-kwaliteitsverhouding

Prima product, leuk shirtje. Vind ze alleen dun.

Matig

Kleur verschil in broek en shirt. De bedrukking is scheef gezet en het lettertype dat gebruikt is anders dan ik had verwacht. Zo is de letter E in mijn dochter der naam een hele andere E dan van de lettertype.

Prima kwaliteit en mooi Optijd geleverd

snelle service

ik heb mijn produkt snel gekregen en de kwaliteit is ook super goed ben er erg blij mee en zal vaker in de toekomst bestellen bij jullie ...mvg shalini baboelal

Leuk shirtje, foute bestelling vlot hersteld!

Ik had maat 152 damesvoetbalshirt besteld voor mijn kleindochter in Tsjechie. Maar ik kreeg in eerste instantie maat L volwassenen. Nadat ik dat zowel per mail als via de telefoon had gemeld, werd mij een dag later een nieuw shirtje gestuurd. De maat L mocht ik houden. Conclusie: een fout kan gemaakt worden, maar na excuses en herstel van wat fout ging, ben ik helemaal tevreden.

Snelle levering en past goed

In de omschrijving staat dat het klein valt. Dus maat groter genomen en past inderdaad perfect. Mooie kleuren, goede kwaliteit. En snel geleverd.

Uitstekende aankoop

Ik heb het bestelde shirt en broekje binnen een dag thuis gekregen.

Snelle perfecte levering van hoogwaardige spullen tegen aangename prijs.

Snel en goed

Snelle levering, volgens opgave en het shirt is van goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Het past perfect

super

Voor deze prijs goede kwaliteit en service. Hier valt de maat groter wel te groot uit. De volgende keer zou ik toch op maat bestellen.

Snelle levering, heel goede kwaliteit, zelfs na het wassen. Hier een blije voetbalshirtkoning-fan!

Alles verliep vlot!

Snel en goed.

Snelle en goede service. Enige tip: meer meedenken bij telefonische hulpvraag.

Bestelling geplaatst en een dag later via de post ontvangen! Zonder verzendkosten! Perfect!

De shirts hebben een geweldige uitstraling en worden en snel geleverd!

Ik heb 6 shirts besteld en ben er zeer te vreden mee. Het advies dat je 1 maat groter kunt bestellen is goed zodat je toch de juiste maat en pasvorm hebt.

Mooi shirt snelle levering Goede kwaliteit

Zoals ik het graag wilde.

op tijd en past perfect

correcte levering. afmetingen van de maten zijn correct. bij het bestellen staat vermeld best 1 maat groter bestellen. In de maattabel staan de afmetingen van de shirts waardoor het zeer makkelijk vergelijken is. Heb voor mijn kinderen geen grotere maat besteld, shirts en broekje past perfect. zeer goede prijs/ kwaliteit

Snelle levering, retourneren verliep ook goed

Uitstekend!

Goede service! Goede kwaliteit

prijs/kwaliteit uitstekend!

zowel van bestelling tot correcte levering ben ik tevreden. maten kloppen ook zoals beschreven. Kwaliteit, ook na het wassen blijft hetzelfde. Een trotse zoon staat nu op het veld te blinken....

Voetbalshirts voldoen perfect aan de verwachtingen, bedankt.

eenvoudig te bestellen via de webshop, snelle levering en leuke voetbalshirts voor de kids.

Mooie setjes en snel verzonden

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC