Zeer tevreden.

Snelle levering Goede kwaliteit tegen lage prijs.

Slecht

Ik vind de stof zeer tegevallen voor de prijs die je betaald ik had een echte voetbalshirt vereacht en niet een simpele t shirt!!!!

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Echte heel snel levering. Products conform met de omschrijving. De maattabel is heel handig en klopt perfect. Mijn dochter is hier heel blij mee. Bedankt.

Snelle services, zeer goed!

Maat van shirt kwam niet overeen met de maattabel. Door gegeven aan de klantenservice en ze sturen gelijk een nieuw shirt op met bedrukking! Chapeau voor de snelle reactie en levering!

Goede prijs/kwaliteit

Tevreden

Super snel

Snel en goed advies qua maat want past perfect en goeie kwaliteit

Goede kwaliteit en een supersnelle bezorging.

Alleen jammer dat er geen grotere maten zijn dan XXXL Heb namelijk minimaal XXXXL nodig shirt zit nu wat aan de krappe kant. Hopelijk dat er in de toekomst wel grotere maten leverbaar zijn. XXXXL of XXXXXL.

Veel keuze

Snelle levering mooi materiaal allen met retourzenden duurt lang voordat je bevestiging van je retour krijgt

Snelle levering, veel keus

Super service!

De kleding ziet er super uit en de stof is heerlijk om te dragen. De service is top!!! 2 shirts besteld voor mijn zoontje waarvan er één bedrukt moest worden. Het verkeerde shirtje was bedrukt maar met één mailtje werd het zonder probleem opgelost en kreeg ik zeer snel alsnog het juiste shirtje met bedrukking toegestuurd.

Zeer positief

Goede website en snelle levering

Snelle afwerking van de order

Ik ben positief over de prijs/kwaliteit van het gekochte product. Het is de tweede aankoop bij jullie en wie weet in de toekomst meer.

Goede Service, snelle bezorging, maten aan de kleine kant

Alles was super! op de site stond bij het shirtje aangeven een maatje groter te bestellen omdat het klein valt, dit gedaan en de maat was perfect. bij het broekje stond dit er niet bij dus gewoon mijn eigen maat besteld alleen was dit toch wel iets te klein, maar er zit wel genoeg rek in dus zeg maar net net goed maar iemand met een S die iets meer gespierd is past dit niet meer dus als ze dit ook bij het broekje neerzetten dan is alles super!

goed en snelle service

goed kwaliteit en snelle service helemaal blij mee dank jullie wel

Goede service en perfecte hulp

Dit was voor mij het eerste contact. Na foute melding van vervoerbedrijf goede oplossing door jullie gevonden

Leuk shirt; voor deze prijs oké.

Mijn dochter is erg blij met het shirt. Voor deze prijs is het shirt oké. Na 1 keer dragen en wassen, zitten er helaas al een paar naden los. Ik hoop niet dat dat veel erger wordt... Levering was een dag later dan volgens de website, maar 2 dagen vind ik prima.

Snelle prima levering. Shirtje is van dunne kwaliteit en valt wat klein

Vriendelijk personeel.

Snel verstuurd. Vriendelijk personeel. Mooi pakje. Kinderen waren er erg blij mee

Snelle levering, mooie kwaliteit voetbaltenue

Snelle levering, mooie kwaliteit voetbaltenue

Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit.

goede en snelle service

niets op aan te merken,prima kwalitijd

snelle vlotte levering en goede kwaliteit

snelle, vlotte levering en goede kwaliteit

Toppie

Snelle levering, goede kwaliteit, mijn neefje is er ontzettend blij mee

Mooie kwaliteit voor een schappelijke prijs

Nette levering en voor een schappelijk prijs toch mooie kwaliteit

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC