3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website

Schrijf niet op je website dat wanneer je voor 22.00 u besteld , he het de dag nadien hebt als je dat niet kan waarmaken . Ik heb net geen week moeten wachten...

Pluspunten

Besteld. Verzonden. Ontvangen :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschrikkelijk!!! Voetbaltenue besteld en de 3 dagen nadien thuis gebleven om het te ontvangen omdat we het zeker nodig hadden. Pakketje niet geleverd. Na 2 weken nog niets ontvangen, dan maar de klantendienst gecontacteerd. Deze was super onvriendelijk, tot het onbeschofte toe en totaal niet behulpzaam. Na 2 mails hebben ze zelfs niet meer gereageerd op onze mail. We zijn nu bijna 4 weken verder en hebben nog steeds niets ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aan de deur geweest en waren niet thuis. En papiertje gehad maar niet te vinden bij het afhaalpunt. Jammer voor mijn geld

Pluspunten

Super goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen

sneller leveren. Heb 3 dagen moeten wachten terwijl er op de site ; voor 22.00 besteld morgen in huis staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel tevreden van de aankoop!

Maar absoluut ontevreden over het transport DPD. Het heeft 10 dagen geduurd vooraleer het pakket bij ons terecht was. En ze beloven het op 1 à 3dagen. Grote teleurstelling!!!!!!

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, je wordt tijdig en met de juiste info op de hoogte gehouden van je levering.

Pluspunten

-Zeer goede communicatie over opvolging pakket - Levering NIET beschadigd

- 24 uur leverservice niet waar gemaakt. Dinsdagavond NA 22u00 bestelling aangemaakt. Pas vrijdag de levering gekregen. Dus : walk the talk iets beter toepassen.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer behulpzaam zowel via mail als via facebook. Eerst hd ik wat schrik toen ik na men bestelling de reacties op fb zag, maar men bestelling was er de volgende dag (zat een weekend tussen) en je weet dat je niet het echte tenuetje besteld maar kwaliteit was zeker ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle Service en goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beloven niet wat op de website staat. Ik had voor 22u besteld maar had de volgende dag niets in huis. Ook al was het met de feestdagen, als jullie dit niet knn waarmaken moet het niet zo op de website staan. Hierdoor hadden mijn kindjes geen cadeau als ze hun nieuwjaarsbrief hadden gelezen. Pas op 2 januari kon ik het gaan afhalen. Ook schandelijk van transportfirma. Zijn hier nooit aan de deur geweest want we waren met z'n allen thuis. Ze hebben direct een briefje in de brievenbus gestoken dat ik het pas op 2 januari kon gaan afhalen in afhaalpunt. Schandelijke service!

- niet enkel beloven zoals op de website. Er ook voor zorgen dat het er werkelijk is. - transportfirma op de hoogte brengen van schandelijke service. Dit is geen goede reclame!

Pluspunten

Correct, net en precies.

Geen.

Pluspunten

De service is echt top. Ik had last-minute een grote bestelling (van 11 stuks). Hier is meteen actief op gereageerd. Absoluut aan te raden om via Voetbalshirtskoning.nl uw voetbalkleding te bestellen

Pluspunten

ja zeer tevreden

Pluspunten

vlug ontvangen mooie artikelen dank u een aanrader deze winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bestelling kwam niet op tijd aan

Pluspunten

alles oké

Pluspunten

Snelle reactie op de vragen. Correcte en goeie service! De zonen waren erg blij met hun naam op de truitjes. Zien er mooi uit.

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC