Pluspunten

Goede bezorging

Pluspunten

We hadden een tenue besteld en dit was na 2x dragen al erg lelijk geworden. We hebben contact opgenomen, en kregen te horen dat er een nieuw tenue op de post werd gedaan. Dit alles is binnen 1 dag geregeld, dus ze reageren ook gelijk. Heel erg bedankt namens onze zoon, hij is er helemaal blij mee :-) en wij ook.

Pluspunten

Snelle levering en mooi proper verpakt

Blijf zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling, degelijke kwaliteit

Levering te laat

Pluspunten

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis ! Dat is zeker zo. Wij waren veel te laat met de bestelling. Toch heeft voetbalshirtskoning er voor gezorgd dat we toch nog konden voetballen in onze nieuwe tenues. Per koerier thuisbezorgd met opdruk. TOP !! Mooie logo's keurig op de juiste plaats. Wij zouden eerst alleen de voetbalshirten kopen...... toen zagen we de volledige tenues: shirt, broekje, kousen en ook nog een trainingsbroek. De kinderen geheel in schoolkleuren op het veld. Ze waren allen in hun nopjes. Zeer geslaagd om het hele tenue te bestellen. prima aanbod dus! Contact was snel en zeer goed. Zeer bereikbaar.

ik weet er zo gauw niet één te noemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Levertijden respecteren. Volgende dag levering zou volgens de website mogelijk zijn. Zelfs als ik de dag erna (vrijdag) belde met de vraag wanneer het pakket zou aankomen verzekerde men me dat het die dag zou geleverd worden. En anders, het is DHL, zou het zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk is het pas na het weekend geleverd, niet door DHL maar door B Post.

Pluspunten

Zoals altijd prima

Pluspunten

Mooie opdruk op shirt

Het schijnt door

Pluspunten

- snelle levering - goede prijs/kwaliteits verhouding - goede en mooie kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Medewerker van het bedrijf: Jan. Was de enige die mijn verhaal daadwerkelijk heeft aangehoord en enige moeite heeft gedaan voor mij. Ondanks dit niet heeft geresulteerd in het gewenste resultaat kunnen alle medewerkers een voorbeeld nemen aan deze meneer. Deze meneer werkt niet eens op de klantenservice afdeling tak maar heeft toch het begrip kunnen opbrengen om in ieder geval te luisteren naar mijn verhaal.

Bestelling gedaan om vrijdag om 12:30 uur in de hoop mijn shirt de volgende dag binnen te krijgen zoals op de website gecommuniceerd word. Vrijdag navraag gedaan of het daadwerkelijk klopte (voor 14:00u besteld = volgende dag in huis) en op basis van de telefonische toezegging van medewerker mijn aankoop voltooid. Zaterdag de hele dag gewacht op mijn aankoop maar helaas. Niets bezorgd. Daar mijn aankoop een cadeau was voor een jarige welke de aankomende dinsdag er op jarig zou zijn sloop de paniek er in daar zondag geen bezorg dag is hoopte ik dat het shirt maandag bezorgd zou worden maar helaas. Zondag mijn verhaal gemaild, maandag 3 keer telefonisch contact gehad maar ook maandag werd er niets bezorgd. Dinsdag, de dag van de jarige, het cadeau was er niet, moest nog bezorgd worden tot ik plots op het idee kwam het cadeau te laten bezorgen op het huis adres van de jarige. In de order stond mijn huis adres genoteerd daar ik de order de dag na de voltooien betaling/aankoop al had verwacht. Helaas was ook dit niet mogelijk daar de DHL koerier service deze dienst niet aanbied was de communicatie. Om mij als klant tegemoet te komen besloot het bedrijf mij 15% korting te geven. Zonder dat ik hier akkoord voor had gegeven heeft de medewerker de knoop hierin doorgehakt en stond de 15% per abuis op mijn rekening daar ik liever een andere oplossing had gezien van het bedrijf of mij op z'n minst hierin laten meedenken alvorens er beslissingen worden genomen. Erg jammer!

Pluspunten

snelle levering. lekker duidelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering Goede prijs/kwaliteitverhouding

Bij het selecteren op maat wil het nog wel eens voorkomen dat er producten worden getoond, waarvan blijkt dat de desbetreffende maat toch niet leverbaar is. Bij mijn laatste bestelling was ik daarom bijna gestopt met het zoeken/bestellen.

Pluspunten

Snelle levering Mijn dochter is er zeer blij mee. Blijft mooi met wassen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie shirts

Een maat M valt te klein terwijl een M mij altijd goed zit

Pluspunten

Snelle levering, nette kwaliteit

Pluspunten

Prima shirtjes, broekje en sokken ontvangen.

Pluspunten

Snelle Levering vandaag besteld morgen in huis.

Pluspunten

Goede prijs /kwaliteit

Levering was niet de volgende dag zoals de reclame op de website. Daarna was het onmogelijk de zending te volgen of het leveringsadres aan te passen.

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC