2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Medewerker van het bedrijf: Jan. Was de enige die mijn verhaal daadwerkelijk heeft aangehoord en enige moeite heeft gedaan voor mij. Ondanks dit niet heeft geresulteerd in het gewenste resultaat kunnen alle medewerkers een voorbeeld nemen aan deze meneer. Deze meneer werkt niet eens op de klantenservice afdeling tak maar heeft toch het begrip kunnen opbrengen om in ieder geval te luisteren naar mijn verhaal.
VerbeterpuntenBestelling gedaan om vrijdag om 12:30 uur in de hoop mijn shirt de volgende dag binnen te krijgen zoals op de website gecommuniceerd word. Vrijdag navraag gedaan of het daadwerkelijk klopte (voor 14:00u besteld = volgende dag in huis) en op basis van de telefonische toezegging van medewerker mijn aankoop voltooid. Zaterdag de hele dag gewacht op mijn aankoop maar helaas. Niets bezorgd. Daar mijn aankoop een cadeau was voor een jarige welke de aankomende dinsdag er op jarig zou zijn sloop de paniek er in daar zondag geen bezorg dag is hoopte ik dat het shirt maandag bezorgd zou worden maar helaas. Zondag mijn verhaal gemaild, maandag 3 keer telefonisch contact gehad maar ook maandag werd er niets bezorgd. Dinsdag, de dag van de jarige, het cadeau was er niet, moest nog bezorgd worden tot ik plots op het idee kwam het cadeau te laten bezorgen op het huis adres van de jarige. In de order stond mijn huis adres genoteerd daar ik de order de dag na de voltooien betaling/aankoop al had verwacht. Helaas was ook dit niet mogelijk daar de DHL koerier service deze dienst niet aanbied was de communicatie. Om mij als klant tegemoet te komen besloot het bedrijf mij 15% korting te geven. Zonder dat ik hier akkoord voor had gegeven heeft de medewerker de knoop hierin doorgehakt en stond de 15% per abuis op mijn rekening daar ik liever een andere oplossing had gezien van het bedrijf of mij op z'n minst hierin laten meedenken alvorens er beslissingen worden genomen. Erg jammer!