Pluspunten

Snelle levering, goede feed back en track en trace !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site en producten zien er op internet mooi en goed uit...

In werkelijkheid is de kwaliteit ronduit slecht. Heb de twee bestelde pakjes 1 keer gewassen en de producten komen lelijk uit de wasmachine...

Pluspunten

eerlijk bedrijf, bij de levering ging wat mis bij DHL maar door de klantvriendelijke meneer van VOETBALSHIRTSKONING.NL heeft hij dit goed opgelost, De shirts die ik ontvangen had zijn van goede kwaliteit en mooi :) Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen die een voetbalshirt wilt hebben> Groetjes Dhr. M. Weijers

Pluspunten

snel goed en goedkoop

uitgebreider assortiment mag natuurlijk altijd

Pluspunten

Goede afhandeling van de bestelling, goed product

Antwoord op gestelde vraag zorgde niet direct voor duidelijkheid

Pluspunten

Prima geregeld. Snel geleverd Duidelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie en goedkope producten

Retour sturen is niet gratis. Moest 6 euro betalen. Verder had ik een compleet tenue besteld voor 23 euro. Het broekje paste niet. Moest ik een nieuw broekje bestellen voor 12.50 en verzend kosten betalen omdat het onder de 20 euro was. 2.50. Totaal dus 15 euro voor het broekje. Plus de 6 euro voor retour sturen. Dat broekje was dus bijna net zo duur als het tenue.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel contact i.v.m. vragen.

kwaliteit shirt viel zwaar tegen.,qua prijs, oke.

Pluspunten

de bestelling werd heel vlot geleverd , echter de naam was verkeerd gespekt op het shirt. We hebben een mailtje moet sturen hierover. Hadden direct reactie terug met excuses. De andere dag hadden we een nieuw shirt met de goede naam erop. Dus een grote pluim voor het bedrijf, om alles zo netjes en vlot op te lossen top

Pluspunten

Snelle en correcte bezorging. Gratis vanaf 20 EUR. Goede klantenservice.

Sneller de bevestiging per mail na correcte betaling via Paypal

Pluspunten

Snel en keurig geleverd!

Pluspunten

Snelle bezorging

Korting geven bij je volgende aankoop.

U meldt de klant om de shirts, daar ze zogezegd wat klein uitvallen, een maatje groter te nemen. In plaats van XL nam ik XXL, wel ik kan er bijna met 2 personen in. Serieus minpunt !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Positieve opvolging van bestelling en reclamaties via uw Specialist Mieszko van Voetbalshirtskoning.be, waarvoor oprecht dank.

"Voor 22.00 besteld, morgen in huis." is de reclameboodschap. De werkelijkheid is jammer genoeg heel anders gezien zending besteld op zaterdagavond pas op woensdagmiddag via DHL is toegekomen. Correct zijn in aankondigingen en de efectieve uitvoering is een erg belangrijk verbeterpunt.

Pluspunten

Prima bezorgd..!!

Pluspunten

Prima verzorgd

?

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk shirtje

Jammer dat het fout is gegaan met het invullen van het rugnummer.

Pluspunten

Snel geleverd, mooie kwaliteit voor die prijs

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Meldingen over weer beschikbaar zijn van artikelen werkt perfect. Nu kon ik de artikelen bestellen zonder dat ik dagelijks op de site hoefde te kijken of het al weer voorradig was. Telefonisch contact was ook goed. De belofte "voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd" was juist. Zelfs op zaterdag werd het pakketje bezorgd. De kinderen waren super blij met de snelle bezorging. (ook een compliment voor de bezorgdienst!)

Pluspunten

snelle service

jammer dat de letters achterop het shirt geen echte letters zijn. de E is een 3 omgekeerd. Waarom kiezen jullie niet voor blokletters?

75 Zwolseweg

Deventer 7412AC