Laden reviews...
385 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni hanno in gran parte una consegna rapida e una buona qualità dei prodotti. Il processo di acquisto è valutato come semplice e affidabile. Alcuni commenti riguardano resi e rimborsi, ma nel complesso la soddisfazione è elevata. Il servizio clienti è spesso lodato per disponibilità e attenzione.
xx
Henk Griffioen
Koudekerk aan den Rijn
Super snel en prima product.
Jasper
Coevorden
Snelle levering en komen afspraken na! Meermaals hier besteld en altijd nette afhandeling
ACB
Oudewater
goede service
Roel
Rotterdam
Snelle correcte afhandeling. Goede prijs, kwaliteitverhouding
Rudy
Diest
ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling, hopelijk komt ze nog toe
stephan
belgie
Goed betaalbaar shirt gekocht. Opdruk op de achterkant ziet er netjes uit. Bezorging was lekker snel.
Annet
Rotterdam
Mooi op tijd geleverd. Inderdaad kleine maat, goed dat we een maat groter hebben besteld.
Brigitte Verbraeken
Hasselt
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd.. en als er iets niet helemaal goed is, zoals ik heb ervaren, dan komen ze direct met een oplossing.
Dennis
Groningen
Maandag 3 mei heb ik een bestelling gedaan(voetbalpakje van BARCA) voor mijn zoontje die afgelopen vrijdag 14 mei jarig was. Helaas is het tenue nog niet binnen en konden wij het hem dus niet geven op z’n verjaardag. Jullie geven aan fout bij dhl bij sorteren. Ik heb jullie meerdere keren gemaild en een keer gebeld. Dus wel netjes een reactie maar helaas geen oplossing. Zou het waarderen als jullie er spoed achter zetten bij dhl want wil het hem graag geven.
Mieke
Schoorl
Ik vindt het een zeer goed bedrijf met goede kwaliteit!!!
Wiebe Attema
Harlingen
super quality
Rien
Best
Zeer vlotte levering kon niet beter doe zo verder
Patrick
Hamme
Snel geleverd en goede kwaliteit. Bestel proces was ook heel eenvoudig
Elly
Wognum
Goed ingepakt en snel aflevering
Susan
Echenevex
OK gebruiksvriendelijkheid, maar leveringstermijn werd niet nagekomen. Wordt ook via DPD verstuurd, vele problemen mee in Belgie. Wacht na 5 dagen nog steeds op mijn bestelling terwijl ik deze met spoed voor verjaardag had gekocht. Jammer
Andy
Belgie
Vaker tenues besteld. Fijne winkel
+31
Geldrop
Binnen 2 dagen in huis. Ik heb het oranje shirt nog niet gewassen, maar op het eerste gezicht lijkt goede kwaliteit. Bedrukte naam ziet er ook goed uit.
Peter
Amsterdam
De service prima, shirts waren snel binnen. Alleen de maten zijn wel kleiner dan ik dacht. Ik had voor mijn beter een maat groter ( XL) maar die was er niet.
Danielle
Tilburg
Niks om te zeggen!
Maxime
België
Op de website staat dat de shirts klein vallen. Daarom een maat groter genomen. We hadden beter eerst een proefbestelling van 1 shirt kunnen plaatsen want de geleverde shirts zijn veel te groot. Helaas hebben we de shirts met bedrukking besteld waardoor ze niet retour kunnen. De shirts zijn wel snel geleverd (binnen een paar dagen). Jammer dat de tekst mbt de maat op website niet correct is. De shirts vallen eerder een maat groter dan een maat kleiner.
Ane
Drachten
Snelle en correcte levering. Mooi shirt.
Frank
Vught
zeer positief verlopen ben normaal niet zo via internet kopen maar dit is me proma bevallen
karel curvers
venlo