Mooie shirt en broekje en snel geleverd.

Mooie kwaliteit!

Er is heel veel keus en de levering was supersnel. We hebben onze kleindochter heel blij gemaakt.

Erg mooi

Heel erg mooi en netjes verzonden

Mooi kwaliteit, snelle levering en leuke prijs.

Heel snel en goed

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service, product was wat ik verwachtte, juiste maat.

Snelle levering, 1 dag met eigen tekst erop. Mooie kwaliteit.

Ziet er goed uit, snelle levering!

Mijn zoontje is super blij met de drie voetbalsetjes. Het is van goed materiaal gemaakt en was snel geleverd. Al met al, super blij mee!

Goede kwaliteit

2 mooie en leuke Nike voetbalpakjes

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Mooi voetbal shirt en broekje. Nu nog even afwachten of het verrekende bedrag ook snel weer op mijn rekening staat zoals beloofd

Kwaliteit goed en snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis!shirt shirt met rugnr. en naam, ziet er goed uit. Kwaliteit is goed.

Mooie shirts

Mooie truitjes vlotte levering

Fantastische service

De levering van mijn bestelling door DPD was misgelopen en de goederen kwamen niet aan. Ik heb een mail verzonden waarop direct werd gereageerd en nieuwe shirts werden verzonden.

Erg blij met shirt

Heb het shirt gekocht als kado, ziet er goed uit!

Goede en snelle service.

Gweldig!

Ten eerste werd het bestelde snel geleverd. Toen bleek dat de zoom losliet had ik binnen 2 dagen een nieuw tenue voor mijn kleinzoon. Perfecte service, bedankt.

Prima firma.Goede kwaliteit,snelle levering.

S' middags besteld de volgende dag al bezorgd.

Goede snelle service

Goede ervaring

Geweldige service, wat problemen met de maat maar kosteloos door hun opgelost !!!!

Perfect meedenken en levering

Op korte termijn wilde ik 2 nederlandse gepersonialiseerde voetbal t shirts meenemen naar Italië voor kids van onze vrienden. Na het meezenden van e mail met uitleg hadden we dinsdag de shirts binnen. De jongste heeft er 48 uur in gelopen, geslapen en wilde zelfs op strand shirt niet uit. Mooier compliment qua service , levering, meedenken vanuit uw kant was perfect gezien de reacties beide jongens.

Gebruiksvriendelijk

Heel simpel online bestellen en betalen en de volgende dag geleverd

Ik ben erg tevreden dank u wel fijne dag gr jacqueline

Goedemorgen ik ben erg tevreden met mijn aankoop dank u wel fijne dag Groetjes jacqueline

Super tevreden

Super tevreden heel mooi

Vlotte service

Snelle levering en correct.

Mooie voetbal tenues en super snel geleverd

Mooie voetbal tenues en super snel geleverd. Onze kleinkids zijn er superblij mee.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.