Super mooi gemaakt .Ik ben er zeer blij mee .

Zeer mooi gemaakt. Ik ben er zeer blij mee

Volgende keer weer

Snelle levering, uitstekende klantenservice, product precies zoals omschreven

Pakje was heel snel binnen en helemaal prima

Tevreden over het resultaat, goede kwaliteit en snelle bezorging

Tevreden over het resultaat, goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede prijs- kwaliteit maar later ontvangen dan aangegeven en geen track en trace.

The good: Prima prijs- kwaliteitverhouding. The bad: De website geeft aan dat shirts met naam en nummer langer kunnen duren (3 dagen). Daarom een shirt zonder naam en nummer besteld. Duurde alsnog meerdere dagen voordat ik het shirt in huis had. Verder ook geen track en trace terwijl de mail dit wel aangeeft.

Mooi shirt en bedrukking top!

Matige tot net aan voldoende ervaring

De prijs-kwaliteit verhouding vond ik niet in balans. Doordat ik te laat was en ze bij Nike geen Oranje tenue meer beschikbaar hadden in de maat van mijn zoontje, hier terecht gekomen. Snelle levering, leuk ook dat je kunt laten bedrukken naar eigen smaak en snelle mail communicatie. Maar qua prijs-kwaliteitsverhouding vind ik het niet passend. Ik wist dat het niet het originele tenue is, maar met bedrukking ben je maar 15 euro goedkoper uit dan origineel bij Nike laten bedrukken. Tenue vind ik nog wel oke qua prijs, maar bedrukking is duurder dan bij Nike. En daarin vind ik de kwaliteit van bedrukking wel tegenvallen voor 20 euro.

Heel snelle levering Prachtig resultaat

Heel snelle levering. Prachtig resultaat

Late levering

Op site staat voor 22.00 uur gelevere, morgen in huis. Heb 3 dagen moeten wachten

leuke oranje vaderdag

iedereen blij met het vaderdag kado ( vader en de 2 juniour shirts)

Slecht

Ik heb speciaal bij jullie besteld omdat ik de bestelling dringend nodig had. Woensdag besteld en volgens de website zou ik deze dan donderdag ontvangen. Pas maandag heb ik mijn bestelling ontvangen!! Als je zulke dingen niet kunt waarmaken, verwijder ze dan ook van de website!

Slechte communicatie

Late levering, geen opvolging.

factuur

Hebben nog altijd geen juiste factuur ontvangen :(

Trage levering, goede kwaliteit

Voetbalshirts op deze site besteld omwille van "besteld voor 22u, morgen geleverd". Helaas, na meer dan een week wachten ein-de-lijk geleverd. Kwaliteit ziet er wel goed uit.

Snel en goed!

Pakje werd heel snel geleverd. De kwaliteit van de shirts is heel goed, en ze zijn mooi! Zoals vermeld op de site zijn de maten redelijk klein, dus heb ik voor alle shirts een maatje groter besteld en dit klopte helemaal!

Uitstekende service!

Super leuk

Had voor Vaderdag een T-shirt besteld, super leuk en snelle levering.

Niks op aan te merken.

't-Shirt besteld en snel in huis.

Goed en nog redelijk snel geleverd

Goed en nog redelijk snel geleverd

Snel

Het was goed

Naden waren niet netjes en los, prima opgelost

Snelle afhandeling. Korte mail met foto en het was dezelfde dag nog geregeld. Top service!

Goeie kwaliteit en snel bezorgd

Zeer goede kwaliteit voor deze prijs. Snel geleverd.

Geen service

Voor 22u besteld morgen geleverd klopt niet! Ook heb ik 2 mails gestuurd over info van het pakketje en twee berichtjes via Facebook maar ik krijg helaas geen reactie! Moest het nog toe komen gaat het retour!

SLECHT

Een tenue van de rode duivels aangekocht waarbij er 3 verschillende stuks inzaten kousen verschillend rood shirt en short niets dat bij elkaar hoorde. Mail gestuurd geen reactie op

Keurig, snel en Goed

Shirt besteld op Woensdag , zou met bedrukking 5 dagen kunnen duren maar op Donderdag al thuis echt super

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.