Super service!

2 shirtjes besteld. Binnen 3 dagen binnen. Op 1 van de shortjes was de naam verkeerd gespeld. 1 mailtje gestuurd en een nieuwe besteld. Er werd gezegd dat een nieuwe bestellen niet hoefde omdat ze het gingen regelen. Ik had echter al besteld dus die gingen ze restitueren! Beste service die ik in tijde heb gezien bij een webwinkel. Heerlijk!

Goede en snelle service, met heldere communicatie

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en deze was ook snel verzonden. De shirts die ik kreeg vielen wat tegen dus gaan retour, maar de webshop zou ik zeker aanbevelen.

snel

Ik heb het product sneller gekregen dan de aangegeven levertijd. Ondanks dat ik een gepersonaliseerd shirt had besteld. Shirt ziet er mooi uit en hij zit lekker. Ben er ergblij mee.

Zeer goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Het shirt is mooi en heeft een goeie kwaliteit. De kosten zijn ook goed. Zou zeker vaker bij jullie een shirt bestellen

Snelle levering prijs/kwaliteit

Steeds een snelle levering. Mooie shirts en perfecte pasmaat.

Topshop

Shirt is perfect! Alleen het pakketje was in een andere brievenbus gepropt..pakket was volledig verscheurd maargoed, daar kan voetbalshirtkoning niks aan doen. Blij met mijn tshirt!

Alles oké.

Alles in orde.

Na ontvangst van een oranje shirt bleek deze niet in orde te zijn. Zonder probleem werd deze direct vervangen! Echt een top service!!

Slechte kwaliteit, veel geld

Zeer slechte kwaliteit voor heel veel geld, nooit meer

fantastisch

Ik had een shirtje gekocht van de nationale ploeg, goed ontvangen, goeie maat en levering

super

ondanks da het hectisch is mee euro'20...toch thanks voor de service....wij zijn super blij

was goed maar niet uitzonderlijk

zou normaal na drie werkdagen verzonden worden maar werd pas de vijfde werkdag verzonden

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Snel en goed gegaan

Goeie ervaring.

Slechte kwaliteit shirtjes, bedrukking ook niet goed

Kwaliteit shirtjes is slecht, heel eenvoudig polyester. Mis hier echt de prijs/kwaliteitverhouding. Bedrukking was ook slecht. Ik kreeg dezelfde bedrukking qua grote als mijn zoontje van 2. Bedrukking bij hem (maat 104) was prima: paste goed op de shirt en was groot genoeg. Ikzelf heb maat Xxxl (shirts vallen heel klein), en kreeg dezelfde formaat bedrukking. Ziet er niet uit op zo’n groot shirt

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Prima kwaliteit en goed bedrukt

Netjes geleverd

Netjes geleverd, mijn mening is dat de prijs voor het geleverde aan de hoge kant is. Maar vooruit!!! Niet zeuren , het ziet er netjes uit

Leuk shirt - late levering

Snelle levering en goede communicate

Prijselijk , vlug , …

Steeds tip top in orde

Gewoon goed!

Snelle levering en product van goede kwaliteit.

heel goed

de thirts en broekjes zijn heel mooi echt een aanrader

Goed opgelost top!!!

Heel mooi shirt ontvangen

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.