Trage levering

Had m levering sneller verwacht dan 6 dagen..

Eerst verkeerde maat besteld nog kunnen herstellen

Mijn kleine neefje wordt binnenkort 2. Reden om een '88 shirt met naam en rugnummer 2 te bestellen. Eerst een te kleine maat besteld want dat grut groeit snel! Later een mailtje gestuurd met de vraag of de maat nog veranderd kon worden en dat kon! Daags erna een prachtig shirt ontvangen met naam maar helaas geen rugnummer 2. Al met al toch blij mee.

Mijn vriend was er heel blij mee.

Het was een verrassing voor mijn vriend eens hij het heeft kunnen open doen en zag wat het is heeft hij direct zijn kleren uit gedaan en zijn t-shirt en short met de passende kausen aangedaan en was gelijk een kind dat een snoepje kreeg dank jullie voor mensen gelukkig te maken

snel en correcte levering

snelle levering en producten omschreven zoals ze zijn

Je krijgt wat je besteld

Netjes op tijd en precies zoals afgebeeld op de site. Hier is weer een tevreden klant.

Mooi T-shirt. Snelle bezorging en een mooie website en een ruime keuze van T-shirts.

Matig

Heb nog steeds niks binnen van de bestelling.

Leuk

Tis leuk maar tis wel goeiekopen kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Shirt was op tijd geleverd voor het EK. Verder erg tevreden met de kwaliteit.

Netjes op tijd en goed verpakt.

Niks op aan te merken prima .

Ek

De snelle bediening via jullie site is perfect. Alleen de levering was van een mindere kwaliteit: eerst het pakket verkeerd gesorteerd bij DPD en dan heeft de koerier het pakket gewoon achtergelaten aan de straat, nochtans was er iemand thuis en paste het pakket perfect in de brievenbus. Gelukkig zag ik de wagen van de koerier.

Snelle levering. Mooie bedrukking. Prima prijs.

Matig

Heb 2 voetbal shirt besteld met naam en een ervan was een letter vergeten, meteen terug gestuurd en wacht op een nieuwe .

Heel tevreden

Snelle levering, goed kwaliteit. Mijn jongens zijn er blij mee! Dankjewel

Snel en mooi

Snelle service We werden via mail op de hoogte gehouden Mooie shirts: zoontjes zijn tevreden

Snel en prima!

Snel en prima geleverd!

Slecht

Maten vallen vele maten kleiner

ontevreden

shirt met opdruk besteld naam plus rugnummer (maat 152 ) rugnummer ( 10) praktisch onderaan het shirt geplaatst en veel te groot .

Super snelle levering

Producten zijn goed! Kortom: heel blij mee

Snelle correcte levering

88 shirt met bedrukking gekocht. Meest eaardeloze pasvorm ooit, erg zonde van het grld

Belachelijk slecht!

Na de aankoop kreeg ik mailtje op mailtje met teksten waarin stond te lezen dat mijn aankoop werd vast gehouden. Het telefoonnummer van de klantenservice bestaat niet, want het telt 9 nummers, waar een normaal Nederlands nummer uit 10 nummers bestaat. Mails hierover werden niet beantwoord en de levering duurde belachelijk lang voor iemand die zegt 'slechts' een paar shirtjes te verkopen. Ik kom hier zeker niet terug!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Top service en producten.

Al een paar keer besteld. Super snel, goedkoop en goede producten!

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.