Pakketje nog steeds niet ontvangen

Pakketje nog steeds niet ontvangen.

Het shirt is mooi

En snel geleverd top

Kwalitatief super kleding. Wat je op de foto ziet qua kleur is ook echt zo

Snelle en eerlijke levering. Product is goed

Goede service wel langere wachttijd dan normaal. had graag gezien dat hun dit zelf aangeven

Super tevreden

Heel tevreden! 2 gelukkige jongentjes hier thuis met een voetbal setje met naam en rugnummer. Heel tof! Netjes en snel

Mooi shirt en snel geleverd

Prachtig retro oranje shirt van ek 88. Gisteren in dit shirt genoten van het oranje van nu.

In eerste instantie werd het shirt met vlekjes (drukfout) geleverd. Na contact met de winkel, werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Top service!

GEWELDIGE SERVICE

Heel snel verzonden en na het melden van een foutje direct een nieuw shirt verzonden. Toppers!!!!

Snel verstuurd, niet duur

Niet duur en snelle service

Top en snel.

Paste perfect goede stof

Niet tevreden

Bij mijn bestelling is er iets misgegaan. In de orderbevestiging stond de bedrukking VanVan Basten opgegeven, wat niet correct is. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat ik bij de bestelling van het shirt de tekst VANVANBASTEN als bedrukking heb opgegeven. Bovendien komt in jullie keuzelijst op de website alleen VANBASTEN voor en lijkt me dat bij een ieder die zich bij jullie met het bestelproces intern bezighoudt, een belletje had moeten gaan rinkelen dat dit onjuist is. Ik trek natuurlijk geen shirt aan met een verkeerde tekst op de rug, dan word je uitgelachen. Er is niet gereageerd op mijn verzoek om het shirt terug te nemen en een nieuw shirt met juiste bedrukking te leveren. Daar sta je dan!

Goede kwaliteit shirts en snelle levering!

Niet goed

Afvies van een maat groter bestellen klopt niet. Veel te grote t-shirten voor m'n zonen. Bestel nooit weer bij jullie

Mooi voetbalshirt met naam en rugnummer

Mooi voetbal shirt.

Mooie shirtjes voor weinig

Goede kwaliteit en goede service klasse hoor alles zit perfect

Prima kwaliteit

Hele goede, snelle en persoonlijke srvice.

Hele goede, snelle en persoonlijke service.

Verschrikkelijk

Ik koop maat xxl wat normaal ruim zit om te sporten. Dit shirt kreeg ik niet eens aan!! Ik heb hierover gemaild maar het shirt mag niet retour ivm bedrukking. Ik snap dat er commercieel gezien niks meer te verdienen is aan het shirt, helaas weegt dat aspect zwaarder dan de Klanttevredenheid. Ik kreeg 20% korting aangeboden op een nieuw shirt, maar met de maatvoering die hier word gehanteerd heb je natuurlijk geen flauw idee wat je nodig hebt.

Leuk in een klein maatje

Was een idee voor vaderdag om een groot en klein shirt te bestellen. Grote shirt was niet op voorraad, dus eerst klein shirt besteld. Die binnengekregen en besloten niet het grote shirt te bestellen, omdat ik hem niet mooi genoeg vindt voor een volwassen man. Zeker niet voor het geld dat je betaalt met bedrukking.

Netjes op tijd geleverd. Volgens verwachting.

Fijn ook track and trace.

Alleen jammer dat ik meteen na m’n bestelling een spam bericht van bijna jullie kreeg. Met het verzoek om de betaal link opnieuw te gebruiken!!!

Snel en juiste prijs kwaliteit

Zie titel

Prima shirt, niet meer dan dat

Het shirt zit bij de oksel raar

Shirt retour gestuurd maar nog niets vernomen

Zie hierboven

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.