Snel en goed

Snelle levering en komen afspraken na! Meermaals hier besteld en altijd nette afhandeling

goede service snelle levering

goede service

Snelle correcte afhandeling. Goede prijs, kwaliteitverhouding

klote

ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling, hopelijk komt ze nog toe

Prima shirt heel snel ontvangen

Goed betaalbaar shirt gekocht. Opdruk op de achterkant ziet er netjes uit. Bezorging was lekker snel.

Kost = materiaal

Mooi op tijd geleverd. Inderdaad kleine maat, goed dat we een maat groter hebben besteld.

Uitstekende service

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd.. en als er iets niet helemaal goed is, zoals ik heb ervaren, dan komen ze direct met een oplossing.

Niet blij

Maandag 3 mei heb ik een bestelling gedaan(voetbalpakje van BARCA) voor mijn zoontje die afgelopen vrijdag 14 mei jarig was. Helaas is het tenue nog niet binnen en konden wij het hem dus niet geven op z’n verjaardag. Jullie geven aan fout bij dhl bij sorteren. Ik heb jullie meerdere keren gemaild en een keer gebeld. Dus wel netjes een reactie maar helaas geen oplossing. Zou het waarderen als jullie er spoed achter zetten bij dhl want wil het hem graag geven.

Gewoon prima

Ik vindt het een zeer goed bedrijf met goede kwaliteit!!!

fenomenaal

super quality

Zeer vlotte levering kon niet beter doe zo verder

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit. Bestel proces was ook heel eenvoudig

Goed ingepakt en snel aflevering

Levering stemt niet overeen met wat op website staat

OK gebruiksvriendelijkheid, maar leveringstermijn werd niet nagekomen. Wordt ook via DPD verstuurd, vele problemen mee in Belgie. Wacht na 5 dagen nog steeds op mijn bestelling terwijl ik deze met spoed voor verjaardag had gekocht. Jammer

Top weer

Vaker tenues besteld. Fijne winkel

Snelle service en goede kwaliteit

Binnen 2 dagen in huis. Ik heb het oranje shirt nog niet gewassen, maar op het eerste gezicht lijkt goede kwaliteit. Bedrukte naam ziet er ook goed uit.

Service prima, maten niet goed.

De service prima, shirts waren snel binnen. Alleen de maten zijn wel kleiner dan ik dacht. Ik had voor mijn beter een maat groter ( XL) maar die was er niet.

Prima levering en kwaliteit

Prima levering en kwaliteit

Snel en naar tevredenheid geleverd

Goed dat er bij stond 1 maat groter bestellen, hierdoor de juiste maat bedteld

Niks om te zeggen!

Bestelling snel geleverd, shirts vallen te groot

Op de website staat dat de shirts klein vallen. Daarom een maat groter genomen. We hadden beter eerst een proefbestelling van 1 shirt kunnen plaatsen want de geleverde shirts zijn veel te groot. Helaas hebben we de shirts met bedrukking besteld waardoor ze niet retour kunnen. De shirts zijn wel snel geleverd (binnen een paar dagen). Jammer dat de tekst mbt de maat op website niet correct is. De shirts vallen eerder een maat groter dan een maat kleiner.

Snelle en correcte levering. Mooi shirt.

goed en volgens afspraak geleverd dikke voldoende

zeer positief verlopen ben normaal niet zo via internet kopen maar dit is me proma bevallen

Snelle fijne service

Savonds besteld en volgende middag al in huis. Goed om te weten maat groter besteld moet worden. Kids zijn er vrij mee

Perfect;snelle levering en mooie shirts

Perfecte levering; prachtige shirts, mooi bedrukt en de volgende dag geleverd.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.