Niks ontvangen

Jammer genoeg mocht ik (nog) niet ontvangen????

Voetbalsetje was erg mooi bedrukt!

Vlugge afhandeling.

Mijn eerste ervaring is zeer positief.

Snelle levering. Prima communicatie en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Prima communicatie en goede

Goede (na)service

in 1e instantie niks ontvangen. Blijkbaar kwam men pakje steeds aanleveren op tijdstippen wanneer kantoor gesloten was. Echter zeer snel mailverkeer met backoffice om alsnog nieuw leveringstijdstip / plaats af te spreken waarop 2 dagen na mijn mail de bestelling werd ontvangen!

Onze kleinzonen zijn er superblij mee. Topaankoop !

Snelle levering. Product voldoet aan de eisen.

snelle service

Snelle service, ondanks de drukke Decembermaand. Producten zijn netjes verpakt.

Prima!!

Snel en goed

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Had meer service verwacht!

T-shirt en broekje van Real Madrid besteld om kado te doen. T-shirt en broek in een envelop gepropt door voetbalshirtkoning en op de post gedaan. Envelop uiteraard gescheurd aangekomen. Niet zoals het hoort zeker gezien de prijs die ik ervoor betaald heb.

Het is een goede site. Zeker een aanrader als je een leuk kado voor je zoon of dochter wilt bestellen die gek van voetballen zijn.En ook met de bedrukking erop;-)

Vlotte service

Mooie voetbaltenue

Supergoed en supersnel geleverd

Het trainingspak ziet er goed uit en de naam en rugnummer heel goed. Maakt het speciaal

Vlugge levering

De voetbal t-shirt was de verkeerde maat en de voetbal t shirt was vuil. Heb het direct moeten wassen want geen tijd meer om terug te sturen

snel & correct

Prima en snelle levering

Besteld en twee dagen later al geleverd Het us één kerstcadeau dus even afwachten of het goed gekeurd wordt

Goed verzorgd

Ik ben super trots dat het op tijd binnen was in deze drukke tijd

Tevreden

Naar wens en verwachting

Super snelle levering

De levering was supersnel de maat was goed .Onze zoontje zal heel blij zijn met kerst als hij zijn kado uitpakt.

Top site en service..

Top site.Prima prijzen. Komen afspraken na... binnen een dag heb jij je bestelling binnen.. zoals word aangegeven op de site. Aanrader!

Snel

Heel snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Mooi sportkleding en snelle service. Goed sportkleding bedrijf.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.