Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Heel goed !

Fijn dat je me geholpen hebt via de telefoon met het uitzoeken van de shirts, omdat Frenkie de Jong was uitverkocht. Ze zijn nu onderweg naar Oslo voor de verjaardag van de tweelingen ! groet, Sylvia

Prima bestelling, levering en materiaal.

Gepersonaliseerde trainingsvesten besteld en super tevreden mee. Mooi en vlotte levering.

Super!!

Snelle Levering, mooie kleding

Het verkeerde tenue was geleverd maar dit was snel rechtgezet en juiste tenue werd diorgestuurd. Snelle levering ondanks drukke periode.

Een kind gelukkig gemaakt !!

Snelle levering.

Snelle levering, dun materiaal.

Voetbal tenues snel in huis maar de stof is een stuk dunner dan de vorige sets die ik besteld had.

Bestelling was super snel binnen.

Op zich tevreden. Er staat duidelijk beschreven dat ruilen en retourneren gratis is, maar hoe je het artikel moet ruilen staat nergens. Jammer, dat is een verbeter punt.

Alles goed bezorgd.

Vlug en netjes bezorgd.

Goede site , duidelijk

Goed op tijd geleverd.

Goede tip op website om maatje groter te nemen.

Ik heb gelukkig niet lang moeten wachten

Producten zijn snel geleverd ondanks de begin december drukte.

Grandioos

Zeer snelle service en heel mooie tenues

Prijs/kwaliteit in verhouding

Snelle levering! Tenue zoals aangegeven. Pluspunt: Op de website staat een maattabel. Heel handig! Zo vermijd je een miskoop.

Super snel levering

Goede snelle service

Zie onderstaande

Ik heb het bestelde shirt snel ontvangen, fijn! Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, want shirt zit nog in verpakking. De a.s. jarige moet hem nog in ontvangst nemen.

Super winkel

Ik ben zeer tevreden het is niet duur , vergeleken met de winkel , en ik had het super snel binnen .

Zoals bij iedere bestelling, makkelijk en snel geleverd!

Al meerdere keren bestellingen gedaan en blijft een makkelijk te bedienen site, snelle levering en kind is weer blij!

Snel geleverd, product zoals omschreven

De voetbalpakjes zien er exact zo uit, zoals beschreven. Snelle levering. Keurig verpakt!!

Ik kreeg het snel en netjes geleverd.

Prima op tijd. Leuke kleding

Leuk setje voor mijn kleinzoon.

bijna goed

helaas geen complete zending ontvangen

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.