Snel geleverd.

Maat van shirt klopt totaal niet. Lijkt dat de shirtjes Chinese maten hebben. Jammer. Hopelijk kan onze zoon zijn shirt nog een maand aan!

Een heel leuk pakje (incl sokken) voor onze jongste zoon

Een heel leuk pakje (incl sokken) voor onze jongste zoon aan een superprijs. Heel snel en goed verzorgd geleverd. Hij zal weer blinken! (en wij blij dus :-) ) Dank u!

Langer wachten op wat op de site geschreven is

T is wel oké

Precies volgens verwachting

Snelle en prima levering en product volgens verwachting

Zoals aangegeven valt klein dus minstens maat groter bestellen. Snelle service. Goede kwaliteit .

Nog steeds niets aangekregen

Ik had per ongeluk een foute postcode ingevuld en nu na bijna 2 weken heb ik nog steeds geen nieuws waar mijn pakketje nu is. Ik heb direct de juiste postcode doorgegeven toen ik het zag, maar nog steeds geen nieuws van mijn pakketje. (Ook al heb ik gemaild om dit nog eens na te vragen.) Niet zo tevreden over service dus.

Trekt op niks

Bestelling trekt op niks en is fake ik koop er nooit meer iets had besteld om te geven voor iemand zijn eerste communie echt erg zo de mensen oplichten

Weinig keuze

Voor dames

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

goed.

De shirts zien er goed uit. Ze zijn opgestuurd naar Nieuw Zeeland, waar mijn kleinzoons (4 en 8 jaar) wonen. Dus we gaan het nog horen!! Wel leuk dat ze daar gedragen worden.

goede kwaliteit, snel en nette levering

ik heb een goed shirt gekregen.

Zeer snelle correcte levering

levering binnen een dag ,zelfs met eigen naamopdruk.

Prima product geleverd

De opdracht is correct uitgevoerd. En snel, in 1 nacht.

Op tijd en betaalbaar

in orde

alles zoals afgesproken

slecht

Ik heb op maandag 12/10 mijn bestelling gedaan normaal moest gisteren aangekomen zijn,maar was niet deze geval.Paar keer telefonische contact opgenomen,maar geen duidelijkheid.Vandaag 14/10/20 op tracking was zo gezegd pakje was onderweg ,maar op eens zag ik dat dat de pakje geleverd was?!?Maar niet bij mij!Waar is onze pakje?Waar is die geleverd?Dat blijf precies een mysterie en niemand van de klantendienst weet er iets van!!!

Hij is heel mooi,we hebben het shirt voor ons kleinkind van 6 gekocht,hij is fan van ajax zegt hij,ik denk dat hij er heel blij mee zal zijn,

Goed en vlot verlopen

Artikel is in goede staat en vlotte levering.

Zeer zeer zeer slecht.

Wij zijn echt niet tevreden over de producten die wij hebben besteld. Het moet een tenue voorstellen, maar de kleuren kloppen echt niet met elkaar. Er staan wel bij dat het een katoenen shirt is, maar ik vind wel dat het tenue moet kloppen. De kleuren kloppen gewoon niet met elkaar en verschillen echt te veel. Ook staat en tenue voor geen meter omdat het verschillende stoffen zijn. Ook staat er op de site dat de shirts klein vallen en het beter is om een grote maat te nemen, dit hebben wij nu gedaan, maar het is nu echt een jurk. Mijn zoon van 11 verzuipt er nog in. Mijn man hier gisteren over gebeld, en het moest uitgezocht worden en dan zou hij verder horen. Tot nu toe heeft hij nog geen bericht van jullie gehad. Ik ga er nu ook vanuit dat er zo spoedig mogelijk contact opgenomen wordt met ons om dit op te lossen.

Ik heb mijn bestelling nog niet

Ik zal u laten weten wanneer mijn bestelling is er

Snel in huis

Ben er heel blij mee

Is goed en vlot gegaan van de bestelling tot het leveren. En is goede kwaliteit.

vlotte service

alles in orde en op tijd geleverd

Gewoon top

We hebben al vaker besteld. Tenues zijn zo als afgebeeld. Als je alles 1 maar groter besteld dan past het perfect. Goede kwaliteit. Na heel veel wassen nog altijd goed. Echt een aanrader

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.