Mooi tenue

Voor de verjaardag een mooi tenue besteld voor mijn dochter. Mooie kwaliteit, snel en netjes geleverd. Sokken en shirt passen perfect. Broek valt groot uit en kan ze helaas nog niet dragen.

Slecht

Wat wij kregen zag en nep en verwassen uit. Maar dat zien hun niet en konden de shirt niet ruilen ivm een nr erop.

Zeer snel en behulpzaam

Snelle levering en behulpzaam en goed advies

Prima service/kwaliteit/prijs/kwantiteit

Super snelle levering en precies zoals op de foto’s zoals op de website staat. Paar broekjes / truitjes besteld, ons kindje is in ieder geval happy!

Helemaal super!

Vandaag een voetbaltenue voor onze kleinzoon binnen gekregen, bedrukt met zijn naam. Het ziet er geweldig uit. Prima kwaliteit en fantastisch bedrukt. We zijn er heel blij mee!!

super

snelle levering.

Snelle levering,

Kleinzoon was in de gloria met voetbalshirt en broekje.

Snelle levering, mooi product!

Het bestelde shirt en broekje werden snel geleverd. Kwaliteit is prima en zoontje dolblij. Mooie koop!

Shirtje en kousen top, jammer dat broekje geen katoen is en meer oranje dan rood is

Zoals boven omschreven: shirtje en kousen top maar jammer dat het broekje geen katoen is en meer oranje dan rood

Mooie spullen,prijs aantrekkelijk

De bayern- Robben.jacks zijn goedkoop,onder 10 euro per stuk is een mooie prijs! Het is 'merkloos',want je krijgt nergens een adidas voor zo'n prijs... Tuurlijk is er kwaliteitsverschil met een adidas jack van 50 -60, 70 of 80 euro,maar voor deze voordeel prijs heb je een prima,mooi JACKET,zeker een aanrader! BELGIE vest is heel mooi,met een fraai design,zo mooi heeft adidas er nog geen een ontworpen voor BELGIE! HEEL FRAAI design,goede kwaliteit

Zeer snelle levering, mooie shirts en setjes en broekjes. Bedrukking (met eigen naam en nr) is super! Een zeer gelukkig metekindje hier!

Topservice

Zeer snelle levering, goede prijs/kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn kleinzoon is er erg blij mee !!

Kwaliteit is erg goed en de prijs is laag!!

Mooi optijd geleverd. Kwaliteit is ook goed.

Geleverd volgens afspraak

Mooi shirt. Snel geleverd. Mooie duidelijk letters op rug

Prima kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Alles was prima Levering Maat Kwaliteit

Precies wat ik verwachtte

OK

levering is zoals ook gehoopt werd

plus: goede product en zoals verwacht werd min: algemene communicatie over levering kon net iets beter

Prima kwaliteit

Goeie service. Leuke prys voor goeie kwaliteit.

Goed en naar wens geholpen

ik had een vraag gesteld, duurde even voor deze werd beantwoord, maar daarna supersnel mijn bestelling ontvangen. Prijs/kwaliteit naar volle tevredenheid

Een hele blije zoon!

We hebben het voetbalpakje van Juve voor onze zoon gekocht. Hij is er super blij mee! Pakje ziet er heel mooi uit, de maat is goed en het was snel binnen. Wij zijn tevreden klanten!

Kwaliteit en service goed

Een zeer blije jongen met zijn Ajax tenue

Snel

maar shirt had wel 2 maten groter gekund!

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.