Tevreden over het product

Gezien de omstandigheden blij met de snelle levering

Uitstekende service

Een snelle reactie en adequate afhandeling

Goede afwikkeling van de bestelling

In eerste instantie niet alles in de goede maat geleverd, maar netjes opgelost in 2e instantie!

Super service!

In de eerste plaats kan je hier betaalbare shirts/sets vinden van goede kwaliteit. Er liep bij ons iets mis met de levering, ik kreeg zeer snel antwoord EN een oplossing! Zeer tevreden en wij bestellen hier zeker opnieuw.

Een heel blij kleinkind met z’n cadeau op afstand showend!!

Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product

bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Prijzen ook goed. De outfits waren vlot binnen en de kids zijn er blij mee.

Zeer snelle levering

Mijn petekind was supertevreden met zijn gepersonaliseerde shirt.

zeer mooi pakje kleinkind was zeer tevreden

snelle levering ondanks corona(3 dagen)

Mooi pakje

Snelle levering en een mooi tenue goede kwaliteit

Snelle service, goeie referenties en duidelijke foto's

Zeer aangenaam verrast, ondanks de corona maatregelen vorige dag besteld vandaag al in huis. De truitjes zijn zoals omschreven. Dat je een maat groter moet nemen staat duidelijk omschreven dus geen probleem daarmee. De kost om te drukken is wat hoger maar als we eerlijk zijn de glimlach op u kind zijn gezicht is in mijn ogen dit wel waard. Al bij al voor mij een zeer positieve ervaring.

Goede kwaliteit, snel in huis. Top service

Prima waar en snelle service!

Alles prima en op tijd geleverd

Vlot en correct !

Prima service!

Nadat mijn pakje achterbleef bij dpd, een mailtje gestuurd, en meteen antwoord. dag erna al levering!

Top service en snel

Al heel snel het bestelde trainingspak binnen. Helaas het jasje in de verkeerde maat maar dit is keurig en vlot opgelost!!

Uitstekende service

Had verkeerde postcode ingevoerd en pakket kon dus niet geleverd worden. Na telefoontje heeft een aardige medewerker ervoor gezorgd dat er toch snel is geleverd! Compliment !!

Geen enkele opmerking!

Alles zoals gewenst

snel en correct zoals het hoort ;-)

snel en correct zoals het hoort ;-)

Goeie service

Snelle levering.

EEN NIEUWE ERVARING DIE KAN TELLEN

Voetbalshirtkoning was voor mij een onbekende. Bij problemen leverde de klantendienst een buitengewoon goede steun. Mijn dank voor een uitstekende hulp. Mijn kleinzonen waren verrukt met hun uitrusting. Ik ben zo goed als zeker dat het niet bij één contact zal blijven.

Goede klandisie snelle services netjes verpakt

Snelle levering en prima prijs/kwaliteitsverhouding

Voor kleinzoon Koen dit Ajaxtenue besteld en via mijn zoon kreeg ik de tip voor deze site en de ervaring is prima. Aan te bevelen.

zeer goed

veel keuze, snelle levering

Slecht

Tenue bestelt van Ajax. Gewone kinder shirt gekrijgen met logo van Ajax erop.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.