Snel geleverd !

Dit is mijn tweede bestelling en weer ben ik tevreden ! Goede kwaliteit van het tenue ! Mijn kleinzoon gaat in zijn nopjes zijn !

What you see, is what you get!

Prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Snelle service!

Snelle levering en mooie prijzen. Erg leuk om als kado te geven En hoop ook om te krijgen;-)

Super shirts

Shirts besteld voor de wedstrijd van 12 november vrouwen elftal Voor de ouders gelukkig maar groter besteld vallen inderdaad maatje kleiner uit. Stond netjes vermeld op de site. Voor de jongens ook groter besteld.

Kwaliteit viel tegen

Als je qua prijs tegen het niveau van een merk shirt zit en vervolgens een matig shirtje krijgt waarvan de bedrukking niet eens scherp is, dan is de prijs-kwaliteit verhouding niet in orde.

Shirt week af van foto

Vond het shirt niet mooi genoeg voor de prijs, behoorlijk nep en goedkoop er uit zien.

Snelle levering, mooi pakje, dolblij kind!!

Nog niet gebruikt ips kadootje

Prima product op tijd geleverd

What you see, is what you get

nog niet uitgepakt is voor verjaardag

Mooi maar de broek is te groot

Mooi trainingspak alleen de broek is te groot en zou graag maat 134 hebben

Leuk pakje voor prima prijs

Leuk pakje voor prima prijs

Leuk pakje en snel geleverd

Leuk pakje voor prima prijs. Kwam heel snel Als postpakket. Mijn zoontje was helemaal blij.

Goede kwaliteit. Niets mis mee.

Goede kwaliteit.

Slecht

Slechte service... 1 setje retour gedaan omdat het veel te klein viel... Een ander setje weer besteld en betaald en ontvangen maar Ik wacht nog steeds op mijn geld van het retour... mijn mails worden niet beantwoord... Nooit meer... Ik wacht nog 1 week en dan neem ik maatregelen...

Snel geleverd en met de maattabel kwam ik er goed uit wat de juiste maat zou zijn. Mooi tenue, zeer blije dochter!

Prima winkel

Voetbaltenue besteld, snel geleverd en mijn zoontje is erg blij met zijn voetbaltenue.

Betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld, qua prijs-kwaliteit en snel! En mijn zoon happy met zijn pakje!

Geweldig.Elke keer weer

Alles is altijd dik in orde.De kwaliteit en de bezorging

Snelle levering en goede kwaliteit

jammer dat het klein valt, dus maat groter bestellen

hij krijgt het vandaag voor zijn verjaardag

wij zijn benieuwd hoe hij het vind

Prima! 👍🏻

Een shirt voor me dochter besteld. Volgende dag al in huis. Goede kwaliteit!

Leuk tenuetje, snel bezorgd.

Voetbaltenue voor mijn zoontje van 5 besteld. Snel bezorgd, hij was er heel blij mee. Heb al eerder wat besteld, toen zelfde ervaring. Was ook reden om weer hier te kopen.

Mooi voetbaltenue

Voetbaltenue ziet er prima uit. De opdruk is ook prima. Goed contact via e-mail!

Mijn

Jullie bezorgon snel. Dat vind ik goed

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.