Prima webshop

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Mooi assortiment, leuke acties en goede service

Ging voor de voetbalshirts voor Nederland en Belgie maar bestelde uiteindelijk ook tasjes, petjes, superleuke shirts voor vrouwen en nog meer. Leuke online shop. Ook makkelijk te retourneren en op mijn vraag via email kwam supersnel een reactie. Echt prima!

Prima webwinkel

Altijd netjes en op tijd geleverd. Goede kwaliteit voor weinig geld.

snelle en vlotte afwerking van de bestelling

Het bestelde artikel werd netjes op de afgelopen dag, ja zelfs op het afgesproken uur geleverd. Doe zo voort.

heel goed

het setje paste prima voor een meisje van 10 jaar. verder bedankt voor de vlotte levering

Snelle services prima.

Ziet er mooi uit

Tenue ziet er mooi uit. Hopelijk blijft het ook zo na paar keer wassen. Dat moeten we nog ervaren. Snelle levering. Erg blij jongetje!

Mooie kleding

Goede kwaliteit en mooie kleding.

Goede prijs - kwaliteit verhoudng

leuk cadeau voor mijn kleinzoon.

Zeer goed qua product & qua service

Mooie voetbaltenue. Ook na het wassen nog steeds mooi. Qua klantenservice, heel goed, meteen antwoord en levering in 2 dagen. Top!

Goed product mijn zoon onwijs blij met zijn nieuwe voetbal T-shirt

Good quality

Good quality, reasonable price, fast delivery !!!

Mijn kleinzoon was ermee in de wolken

Gelukkig had ik een laat groter genomen. Ze vallen echt klein uit.

M. Van Basten shirt

Al sinds mijn jeugd dit EK 88 shirt altijd willen hebben van mijn idool Marco van Basten. Grappig om te zien dat dit toch uitkomt doordat ik zelf kids heb. Hij wilt Messi en Ronaldo of Ziyech, ik M. Van Basten, Rijkaard of Gullit haha.

Leuke outfits en snel geleverd

Setjes zijn leuk en naam is mooi op shirt gedrukt. Enkel aan de naden mist wat afswerking. Mijn zoon is er wel heel blij mee

Prachtig

Prachtig mooi shirt

Te klein shirt

Shirt valt erg klein

Knap prima afwerking en super bediening goed gedaan klant bijgewonnen

Doe zo verder kleinzoon is super blij in toekomst zal ik klant blijven

Super service, snelle levertijd, leuk shirt!

Super service, snelle levertijd, leuk shirt!

Snelle service zowel voor het bezorgen als het ruilen!

Wij zijn heel erg tevreden over de service, mijn dochter wilde graag een maatje groter en dit was al even snel in huis als degene die retour stuurde Geen gedoe alles super geregeld. Top!

Prima in orde

Goede levering , leuk shirt

Zoals mijn zoon zegt: COOL shirt!

Mijn zoon is blij, dus prima shirt!

Goede service en goede kwaliteit

snelle en goede service en een goede kwaliteit

Prima spul

Mooi shirt. Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima shirt

Lekker shirt. Volgende dag in huis

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.