Goede service na verkeerde levering 👌🏾

V

Prettig; snel geleverd en prima kwaliteit👍🏻

Mooi shirt, snelle levering!!

Mooie website, leuk aanbod, snelle levering

Nvt

makkelijke bestelling, snel geleverd

Goede kwaliteit

Netjes thuis geleverd

Perfect!

Makkelijkte bestellen, snelle levering

Topverkoper

De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee zeer goed te noemen - een mooi cadeau voor mijn zoon :) - en de levering is zeer snel!

Echt super service!

Heel snel geleverd, binnen 24 uur! Mijn zoon is heel blij met zijn voetbalshirt!!

Goede kwaliteit..snelle levering

S'middags besteld ..volgende dag in huis.. Mooie aanbiedingen...nette kwaliteit.

Groot aanbod, snelle levering ook bij gepersonaliseerd shirt

Snel geleverd! Conform afspraak. Prijs en kwaliteit in verhouding!

Goed passend voetbal outfit, erg tevreden !

Net iets te groot e n kleurverschil.

Al enkele weken geleden een bericht naar de klantenservice gestuurd, geen reactie ontvangen. Shirt komt qua maat en kleur niet over een m e t de broek. Dat is jammer!

Fantastische service

Maten tabel komt niet over met de werkelijke maten van het shirt. Omdat mijn naam en rugnummer er op stond had Voetbalshirtkoning niets meer aan het terug sturen daarvan. Ik heb uiteindelijk de juiste maat ontvangen en mocht het verkeerde shirt houden. Leuk voor mijn kleinzoon. Zeer goede service!! Qua prijs kwaliteit niks verkeerd te melden!

Zeer tevreden.

Snelle levering Goede kwaliteit tegen lage prijs.

Slecht

Ik vind de stof zeer tegevallen voor de prijs die je betaald ik had een echte voetbalshirt vereacht en niet een simpele t shirt!!!!

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Echte heel snel levering. Products conform met de omschrijving. De maattabel is heel handig en klopt perfect. Mijn dochter is hier heel blij mee. Bedankt.

Snelle services, zeer goed!

Maat van shirt kwam niet overeen met de maattabel. Door gegeven aan de klantenservice en ze sturen gelijk een nieuw shirt op met bedrukking! Chapeau voor de snelle reactie en levering!

Goede prijs/kwaliteit

Tevreden

Super snel

Snel en goed advies qua maat want past perfect en goeie kwaliteit

Goede kwaliteit en een supersnelle bezorging.

Alleen jammer dat er geen grotere maten zijn dan XXXL Heb namelijk minimaal XXXXL nodig shirt zit nu wat aan de krappe kant. Hopelijk dat er in de toekomst wel grotere maten leverbaar zijn. XXXXL of XXXXXL.

Veel keuze

Snelle levering mooi materiaal allen met retourzenden duurt lang voordat je bevestiging van je retour krijgt

Snelle levering, veel keus

Super service!

De kleding ziet er super uit en de stof is heerlijk om te dragen. De service is top!!! 2 shirts besteld voor mijn zoontje waarvan er één bedrukt moest worden. Het verkeerde shirtje was bedrukt maar met één mailtje werd het zonder probleem opgelost en kreeg ik zeer snel alsnog het juiste shirtje met bedrukking toegestuurd.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.